en nog veel meer

Lees (ie) zondag week 20

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Haal de wereld in huis met Wereldkaarten.nl

Een tijdje terug werd ik door Wereldkaarten.nl benaderd met de vraag of ik een review wilde schrijven over een van hun producten. Omdat het bedrijf niet ver bij mij vandaan is gevestigd en zij hele leuke “wereldse waar” verkopen wilde ik daar wel aan meewerken. In het artikel “Haal de wereld in huis met wereldkaarten.nl” kun je lezen wat ik vind van deze webshop en wat zij allemaal verkopen.

Echt kamperen doe je in een De Waard

In dit artikel vraag ik me af wat ik moet met onze De Waard tent. Want nu de kinderen zijn uitgevlogen en wij gestopt zijn met kamperen wordt hij niet meer gebruikt. En ligt hij werkloos op zolder en overweeg ik om de tent weg te doen.

Maar hoe langer ik naar de advertenties kijk waarin soortgelijke tenten ter overname worden aangeboden besef ik dat ik mijn De Waard eigenlijk helemaal niet kwijt wil. Hij hoort bij mij, hoort bij ons gezin. Daarnaast ligt hij me niet in de weg, dus waarom moet hij dan weg? In Echt kamperen doe je in een De Waard kun je het artikel nog eens nalezen.

Onze good old De Waard tent.

Onze good old De Waard tent.

Gratis activiteiten tijdens Leeuwarden Fryslân 2018 (deel 2)

Heb jij net als 1190 anderen mijn artikel Gratis activiteiten tijdens Leeuwarden Fryslân 2018 (deel 2) gelezen?  Nadat ik dit overzicht donderdag op Mam is de hort op had gezet, werd het gelijk opgepikt door de officiele website van Leeuwarden-Fryslân 2018. Ontzettend leuk natuurlijk want op die manier komt mijn blog onder de aandacht van heel veel mensen.

Ik heb nog nooit zoveel views gehad op een dag. Donderdag had mijn blog 584 bezoekers waarvan er 560 mijn overzicht met gratis activiteiten tijdens #LF2018 hadden gezien. Op vrijdag kwamen er nog eens 462 bezoekers een kijkje nemen en op zaterdag had ik twee keer meer mensen dan anders op mijn blog.

Daarnaast zijn er ook mensen bij die Mam is de hort op gaan volgen op Facebook en/of Twitter. En dat allemaal door dat handige overzichtje met activiteiten die je deze zomer gratis in Friesland kunt bezoeken.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Pinksterdagen. Geniet ervan.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial