Mam is niet de hort op

Hou ik een zomerstop? Ja of nee?

Zomerstop

Ga ik deze zomer een zomerstop inlassen? Ja of nee? Even helemaal geen blog(stress) of heel ver vooruit plannen tijdens de vakantieperiode. Het klinkt aantrekkelijk maar ……… Ik doe het niet. Ik ga lekker door met bloggen deze zomer.

Waarom ik geen zomerstop inlas

Het is natuurlijk doodzonde om juist in de zomer geen tips op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer met jullie te delen. Maar ja, het is ook vakantie en dan zijn er weer andere dingen die ik doe.

Dan ben ik vaker buiten, dus minder achter mijn computer te vinden. Hoewel op hete zomerse dagen is het (qua temperatuur) binnen vaak beter dan buiten. Dus wat weerhoudt me om dan een zomerse blogpost te typen.

Natuurlijk ga ik deze zomer ook af en toe even “de hort op”. Maar daar hoef jij als lezer niet veel van te merken. Want blogberichten kan ik ook op van te voren schrijven en zo inplannen dat deze op het moment dat ik wil worden gepubliceerd. Lang leve de vooruitgang!

Genoeg leesvoer deze zomer

En mocht ik geen tijd, zin of inspiratie hebben dan is er altijd wel een ouder artikel dat ik met je kan delen. Genoeg leesvoer dus deze zomer.

En heb je doordeweeks geen tijd om mijn blogberichten te lezen. Dan is er Lees(ie) zondag waar je alle artikelen van afgelopen week nog even kunt teruglezen. Ook deze zomer. Dus eigenlijk hoef je niets te missen. Ook als ik stiekem toch een zomerstop zou inlassen.

P.s. Bedankt Ben voor de inspiratie voor dit artikel. Want door jouw artikel Boeiend bloggen tijdens de zomer kwam ik op het idee voor deze blogpost.

 

14 Reacties

 1. Ik houd ook geen zomerstop maar ga 1 artikel in de week minder publiceren. Mede ook door een nieuwe baan en even kijken hoe ik dat kan combineren.

 2. Ik heb ook geen plannen om een zomerstop in te lassen. De zon geeft me net meer inspiratie om te schrijven. Het is altijd fijn om meer te weten te komen over leuke uitstapjes.

 3. fijn dat je geen zomerstop gaat inlassen. Dan kunnen wij lekker verder blijven lezen hier. Maar goed idee om op zondag nog even de artikelen van afgelopen week aan te stippen.

 4. Fijn dat je het zo in hebt kunnen plannen! Zo kun je ook nog genieten van de zon. 🙂 Lees(ie) zondag vind ik trouwens echt slim en handig!

 5. Ik ga ook gewoon door met bloggen. Ik publiceer wel 1 dag minder en na de zomer pak ik dat weer op.

 6. Ik ga ook gewoon door met bloggen, zonde om dat juist stil te gaan liggen. Denk dat er nu juist behoefte is om lekker even blij te lezen.

 7. Wat leuk een blogreeks over Friesland. Het is natuurlijk niet voor niets een top 3 wereld bestemming volgens de Lovely Planet 🌎🍃

 8. Ik heb nog geen idee wat ik ga doen met mijn blog in de zomer. Ik ben al jaren niet meer gestopt.
  Vorig jaar zaten we in Macau met het gezin voor vijf weken en wilde ik sowieso het thuisfront op de hoogte houden.

  Wel goed dat je er zelf al wel over hebt nagedacht!

 9. Ik denk dat het voor veel mensen handig is zo’n wekelijke post met tips voor leuke uitjes!

 10. Ik houd ook geen zomerstop, waarschijnlijk wel wat minder actief op mijn blog. Ook in de zomervakantie komen er nog aardig wat bezoekers op de blog.

 11. Wat leuk idee dat je al planning hebt voor in de zomer tijd voor je blog

 12. Zal allemaal een beetje afhangen van het weer zeker? Ik merk een enorm verschil in bezoekersaantallen alvast wanneer het mooi weer is!

 13. Ik denk dat het inderdaad zonde zou zijn, in de maanden dat mensen juist extra vaak dit soort blogs bezoeken! 🙂 Ik ga ook door en focus me op lekkere zomerse hapjes, ijsjes, cocktails en bbq recepten.

 14. Slim idee van je, zo hou je de aandacht op de zondag nog even op je blog. Ik hou geen stop, maar plaatst wel iets minder post, puur omdat ik in de vakantie genoeg tijd met de jomegns door wil brengen. Ik zie altijd wel hoe het gaat lopen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial