en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 21

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

De beklimming van de Peperbus

De Peperbus is hét icoon van de stad Zwolle. Als je over de snelweg rijdt en Zwolle passeert zie je de 75 meter hoge Onze Lieve Vrouwe toren, zoals de toren eigenlijk heet, boven de geluidswal uitsteken. En iedere keer als ik langsrijd neem ik me voor om de Peperbus eens te beklimmen. 

Toen onze dochter, die in Zwolle woont aan mij vroeg wat ik voor Moederdag wilde antwoordde ik dat ik samen met haar de Peperbus wilde beklimmen. En zo toog ik naar Zwolle om de klokkentoren van de Onze Lieve Vrouwe basiliek te beklimmen.

 de Zwolse Peperbus

Tegoedbon voor het beklimmen van de Zwolse Peperbus

De leukste (budget)tips voor een stedentrip naar Rome

Budget tips voor een stedentrip: Ik hou ervan. Zeker nu we een in juni een midweek naar Rome gaan. En omdat ik zoveel mogelijk wil zien bereid ik me nu alvast voor. Ik ben op zoek gegaan naar de leukste (budget)tips zodat ik alles uit een stedentrip naar Rome kan halen.

Hou ik een zomerstop? Ja of nee?

Door het artikel Boeiend bloggen tijdens de zomer  geschreven door Ben van Blogtrommel kwam ik op het idee voor deze blogpost. En stelde ik mijzelf de vraag  “Ga ik deze zomer een zomerstop inlassen? Ja of nee?”

Want het is natuurlijk heel aantrekkelijk om even geen blog(stress) te hebben of heel ver vooruit te moeten plannen tijdens de vakantieperiode. Toch doe ik het niet. Ik ga lekker door met bloggen deze zomer. En daarnaast heb ik ook nog een nieuw plan. Ik lanceer een nieuwe rubriek: zomer is Fryslân. Wat dat inhoudt kun je lezen in: Hou ik een zomerstop? Ja of nee?

zomerstop

Zomerstop

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial