en nog veel meer

Lees (ie) zondag week 22

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal  voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

5 handige tips van Mam is de hort op

Door mijn artikel Gratis activiteiten tijdens Leeuwarden Fryslân 2018 (deel 2) zijn er heel wat nieuwe blogbezoekers bijgekomen en zijn mijn paginaweergaven als een raket omhoog gegaan. Helemaal top natuurlijk. Want ik vind het hartstikke leuk dat jullie wat aan mijn tips en trucs hebben. Om jullie een speurtocht langs alle artikelen die zijn verschenen te besparen, heb ik vandaag 5 handige tips op een rijtje gezet.

Ontdek een museum voor slechts 1 euro

Net als ieder jaar start supermarkt Lidl vanaf 4 juni weer met een museumactie. Meedoen kan al eerder. Als je vanaf maandag 28 mei in deze supermarkt voor 10,– boodschappen doet en de kassabon bewaart dan kun je voor slechts 1,– per persoon een museum bezoeken.

Er zitten hele bekende musea bij zoals het Groninger museum en museum de Fundatie in Zwolle. Maar dit jaar doet ook het Fries museum mee met de Lidl Museumactie. En omdat ik graag naar de Escher tentoonstelling wil, zou ik hiervoor mijn voucher kunnen gebruiken. Ik heb dit op de website van het Fries Museum gecheckt. Daar staat namelijk dat je ook voor de tentoonstelling van Escher slechts 1,– hoeft te betalen. Je kunt dus voor een koopje een museum ontdekken.

Terugblik op de maand mei in instagram foto’s

Mam is de hort op kun je ook op Instagram vinden. Als je een kijkje in mijn leven wilt nemen zou ik dat zeker doen. Want ook als ik niet de hort op ben zijn er momenten die ik op de foto vastleg en waar een verhaal aan kleeft maar geen blog. Vandaag een terugblik op mei in instagram foto’s.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Wil je geen artikel missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial