en nog veel meer

lees(ie) zondag week 24

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Is wat je van ver haalt lekkerder en goedkoper?

Vorige week was ik in Rome. En ik was er niet alleen. Deze stad trekt dagelijks duizenden vakantiegangers uit alle delen van de wereld die zich vergapen aan alle pracht en praal die deze stad rijk is. Maar naast de drukte van de toeristen werd ik ook bedolven onder het grote aanbod aan souvenirs. Op iedere straathoek werd wel iets aangeboden. Zodat je na afloop van je vakantie weer het een en ander mee naar huis kan nemen. Want in je vakantieland zijn er altijd dingen die ze hier niet hebben of daar net iets lekkerder, beter of goedkoper zijn. Maar wat zoal? Lees het in Is wat je van ver haalt lekkerder en goedkoper?

Als je dan toch in Rome bent dan wil je natuurlijk heel veel doen. Deze overweldigende stad schreeuwt om ontdekt te worden. En daar wil iedereen je bij helpen. Zo lijkt het tenminste. Maar of je daarvan gebruik moet maken is nog maar de vraag.

Er zijn namelijk een aantal dingen die je beter niet kunt doen als je in Rome bent. Ik geef je 8 voorbeelden waar wij tegenaan liepen. Met daarbij natuurlijk een passend alternatief hoe je het wel kunt aanpakken.

Zomer in Fryslân: fierljeppen

In het jaar waarin Leeuwarden-Friesland in de spotlights staat, mag het fierljeppen natuurlijk niet ontbreken. Want het Friese polsstokverspringen is heel leuk om naar te kijken. Deze zomer kun je op zes locaties in de provincie Fryslân genieten van verschillende wedstrijden. Maar je kunt het zelf ook een keer proberen. Over het hoe of wanneer kun je lezen in Zomer in Fryslân: fierljeppen

Fierljeppen

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial