en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 26

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Deze week op Mam is de hort op:

  1. 5 to do’s op Texel
  2. Zomer in Fryslân: Gratis straatkunst in Leeuwarden
  3. Kanoën in de Weerribben

5 to do’s op Texel

Een weekendje naar Texel? Haal er dan uit wat er in zit en ontdek het leukste van Texel. Ook een week vakantie kun je prima doorbrengen op Texel. Wat moet je zeker doen of bekijken? Gastblogger Bart van Reisfanaten geeft je 5 leuke to do’s op dit prachtige waddeneiland.

Zomer in Fryslân: Gratis straatkunst in Leeuwarden

Tijdens deze vierde Zomer in Fryslân neem ik je mee naar de culturele hoofdstad Leeuwarden. Waar ik met de museumactie van Lidl de tentoonstelling van Esscher op reis heb gezien.  Maar wat mij opviel in Leeuwarden is dat er ook buiten het museum veel gratis straatkunst is te ontdekken. Die je zelf of onder begeleiding van een gids kunt ontdekken.

Kanoën in de Weerribben

Als je op zoek bent naar cadeau voor mensen die geen wensen hebben, dan is een dagje kanoën een aanrader. Onze vrienden vierden hun zoveel jarig huwelijksfeest en omdat wij niet wisten wat we moesten geven kregen zij van ons (en een ander bevriend stel) een verrassingsuitje.

En dat werd kanoën (en fietsen) in  Nationaal Park De Weerribben, op de grens van Friesland en Overijssel.

Ben je op zoek naar een sportief dagje uit? Dan is een dagje kanoën leuk om cadeau te geven. Want op een bepaalde leeftijd heb je spullen genoeg en is het leuk om samen iets te ondernemen.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een artikel. Weliswaar in de zomerprogrammering. En die ziet er zo uit:

  • Maandag verschijnt er een artikel dat al eerder is verschenen, maar evengoed leuk om onder de aandacht te brengen;
  • Woensdag: Zomer is Fryslân: Een rubriek met tips om hier, bij mij in de omgeving te gaan doen. Want misschien ben je deze zomer wel in de Provincie Friesland. Er is namelijk van alles te beleven tijdens #LF2018. En wat let je om dan ook een paar andere, kleinschalige activiteiten mee te pikken.
  • Vrijdag verschijnt er een nieuw artikel over reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Zoals je van mij gewend bent. 
  • En op zondag kun je alle stukjes die de afgelopen week zijn verschenen nog een keer teruglezen in de rubriek Lees(ie) zondag. 

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial