en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 28

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Deze week op Mam is de hort op:

  1. Mooi wonen met tuinmeubels van Biano
  2. Zomer in Fryslân: De Elfstedentocht vanuit Hollands perspectief
  3. Tienertoer toen en Jongerentour nu

Mooi wonen met tuinmeubels van Biano

Als je op zoek bent naar leuk spullen voor binnen maar ook voor buiten dan ben je bij Biano aan het juiste adres.  Met 60 aangesloten woonshops, waaronder hele bekende als Fonq en  Sissy Boy Home biedt Biano.nl  een  overzicht van de leukste interieurcollecties.

Dus als je je  interieur een restyling wilt geven. Of als je zoek bent naar een meubel voor op een balkon of dakterras? Of een  romantisch zitje in je stadstuin?  Of zoals ik,  naar een onderhoudsvriendelijke tuinset voor bij onze woonboerderij? Je vindt het allemaal bij Biano. Het stukje over Mooi wonen met tuinmeubels van Biano is tot standgekomen door een samenwerking.

Zomer in Fryslân: De Elfstedentocht vanuit Hollands perspectief

Als je Fryslân wilt ontdekken dan is het natuurlijk heel makkelijk om alle toeristische trekpleisters te bezoeken die in de gidsen worden aangeprezen. Maar is het niet leuker om van de gebaande paden af te wijken en daar mijn Hollandse blik op te werpen? Volgens mij wel. Vandaar dat ik je in deze Zomer in Fryslân de elfstedentocht vanuit Hollands perspectief laat zien.

Tienertoer toen en Jongerentour nu

De Tienertoer, wie heeft er niet meegereisd.  Toen ik jong was was de kaart het symbool voor vrijheid, blijheid in de zomervakantie. Hij bestaat nog steeds, maar hij heeft wel een andere naam gekregen. Namelijk NS Jongerentoer. 

De naamsverandering heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het woord tieners “uit” is en om te laten zien dat de kaart toch wel een tikkeltje anders is geworden. In Tienertoer toen en Jongerentour nu laat ik je de verschillen zien.

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een artikel. Weliswaar in de zomerprogrammering. En die ziet er zo uit:

  • Maandag verschijnt er een artikel dat al eerder is verschenen, maar evengoed leuk om onder de aandacht te brengen;
  • Woensdag: Zomer is Fryslân: Een rubriek met tips om hier, bij mij in de omgeving te gaan doen. Want misschien ben je deze zomer wel in de Provincie Friesland. Er is namelijk van alles te beleven tijdens #LF2018. En wat let je om dan ook een paar andere, kleinschalige activiteiten mee te pikken.
  • Vrijdag verschijnt er een nieuw artikel over reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Zoals je van mij gewend bent. 
  • En op zondag kun je alle stukjes die de afgelopen week zijn verschenen nog een keer teruglezen in de rubriek Lees(ie) zondag. 

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial