Lees(ie) zondag week

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Na 2 weken afwezigheid zet ik deze zondag weer alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

10 tips waarmee je kunt voorkomen dat je gerold wordt

Zakkenrollers zijn een veelvoorkomend probleem in grote steden. Dat er in de metro of in de toeristenbus iemand ‘per ongeluk tegen je opbotst, waardoor je even niet oplet en degene op hetzelfde moment je portemonnee uit je broekzak haalt. Zeker als het erg druk is kan een zakkenroller vaak ongemerkt zijn slag slaan. Maar hoe kun je voorkomen dat je gerold wordt? Ik geef je tien tips waar je op moet letten zodat je niet beroofd wordt.

Waarom overstappen loont

Voor de website overstappen.nl schreef ik een artikel over energie aanbiedingen. Tijdens het schrijven kwam ik tot de conclusie dat overstappen loont.

Je kunt namelijk heel snel zien welke energie aanbieders voor jou aantrekkelijk zijn. Ik raad je aan om eens op hun website te kijken wat jij kunt besparen.

overstappen

Waarom overstappen loont

Het geheim van lekkere kruidenboter

Je kunt natuurlijk in de supermarkt kruidenboter kopen, maar je kunt het ook zelf maken. Want dat is super makkelijk en eigenlijk veel lekkerder. Zeker als je verse kruiden uit de tuin gebruikt én een paar blaadjes munt toevoegt. Want munt is het geheime ingrediënt, wat extra pit geeft aan de kruidenboter. Benieuwd naar mijn recept? Je kunt het vinden in het geheim van lekkere kruidenboter

kruidenboter

dit heb je o.a. nodig voor zelfgemaakte kruidenboter

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een artikel. Weliswaar in de zomerprogrammering. En die ziet er zo uit:

  • Maandag verschijnt er een artikel dat al eerder is verschenen, maar evengoed leuk om onder de aandacht te brengen;
  • Woensdag: Zomer is Fryslân: Een rubriek met tips om hier, bij mij in de omgeving te gaan doen. Want misschien ben je deze zomer wel in de Provincie Friesland. Er is namelijk van alles te beleven tijdens #LF2018. En wat let je om dan ook een paar andere, kleinschalige activiteiten mee te pikken.
  • Vrijdag verschijnt er een nieuw artikel over reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Zoals je van mij gewend bent.
  • En op zondag kun je alle stukjes die de afgelopen week zijn verschenen nog een keer teruglezen in de rubriek Lees(ie) zondag.

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion