Eten & drinken

Het laatste tafeltje, last minute maaltijd met korting

laatste tafeltje

Het laatste tafeltje is een last minute maaltijd met korting. Je kunt het vergelijken met de laatste stoelen in een vliegtuig die je tegen een gereduceerd tarief kunt afnemen. Last minutes zijn zo ingeburgerd dat ze niet alleen voor vliegreizen worden aangeboden maar ook voor autohuur, hotelovernachtingen en busreizen. Maar tegenwoordig heeft ook de Noordelijke horeca ontdekt hoe zij op de valreep van hun lege tafeltjes af kunnen komen. 

Hoe werkt het laatste tafeltje

Op het laatste tafeltje vind je namelijk iedere dag de beste dinerdeals in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Maar niet alleen in het Noorden, ook in de rest van het land kun je terecht voor zo’n last minute diner. 

Maar om hiervan gebruik te kunnen maken maak je eerst een profiel aan. Dat gaat heel eenvoudig en snel via de aanmelden/inloggen knop die je rechtsboven op de pagina ziet staan. Ook kun je gelijk inloggen met je Facebookaccount.

Maar ook als je geen profiel wilt aanmaken kun je meedoen. Nadeel is dat je dan wel van te voren moet afrekenen en je e-mailadres moet geven om de beste dinerdeals te kunnen bemachtigen!

Download de app 

Wil je op elk moment van de dag kunnen zien waar een goede aanbieding is en snel kunnen reserveren?  Download dan de app van Het laatste tafeltje op je smartphone. Reserveren en betalen is dan super simpel.  Je klikt op je favoriete aanbieding, klikt op ‘pak deze tafel’, je vult de reserveringsgegevens in en klaar ben je. De couponcode en de reserveringsbevestiging ontvang je gelijk in je mail. En dat is het enige dat je nodig hebt om aan te schuiven aan dat “laatste tafeltje”.

laatste tafeltje

De laatste tafels worden met korting via het Laatste tafeltje aangeboden

En daarna, genieten maar. Na afloop natuurlijk nog wel even afrekenen. Maar wel dát gereduceerde bedrag.

Het Laatste Tafeltje

Heb jij weleens een tafeltje via Het laatste tafeltje gereserveerd?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial