en nog veel meer

Mijn gastblog op de website van Camptoo.

Camptoo gastblog

Een tijdje geleden schreef ik over kamperen met een caravan. En wat nou zo leuk is. Het stukje dat ik daarover schreef is opgepikt door Camptoo, de organisatie waar wij onze huurcaravan vonden. En zo kwam het dat ik een gastblog voor hun website mocht schrijven.

Gastblog op de website van Camptoo

Want door dit stukje ontdekte Camptoo Mam is de hort op. En zij waren zo enthousiast dat zij vroegen of ik een gastblog voor hun website wilde schrijven. En dat is leuk. Heel erg leuk. Want gastbloggen is niet alleen goed voor je ego. Je komt hierdoor ook hoger in Google te staan. Waardoor je meer bezoekers op je blog kunt krijgen. Een win-win situatie dus. Daarnaast vond ik het erg leuk om te doen. Want door die caravanvakantie kom je toch in een nieuwe wereld. Met nieuwe wetenswaardigheden. Hierover kun je morgen meer lezen op Mam is de hort op.

De omslag van tent naar caravan

Inmiddels staat mijn artikel De omslag van tent naar caravan prominent op de website van Camptoo.

Mam is de hort op’ is om. Na jaren met een tent en verzet tegen de caravan is ze het uiteindelijk toch gaan proberen. Ze schreef voor ons een blog erover: “Na alle vormen van kamperen te hebben meegemaakt wordt het nu tijd voor een nieuwe fase. Ik ben gezwicht om deze vakantie met een caravan op pad te gaan. En dat is best vreemd.”

En omdat ik jullie dit stuk niet wil onthouden, kun je het vandaag ook HIER lezen.

Deze week op Mam is de hort op

Maar ook op Mam is de hort op was van alles te lezen. Op mijn eigen website zijn de volgende artikelen verschenen:

Daarnaast kon je elke dag een ouder artikel op Facebook vinden. Wil je die artikelen nog eens nalezen kijk dan even op Facebook.

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial