mobiele telefoon

Wat is mijn oude mobiele telefoon nog waard?

Ik ben toe aan een nieuwe mobiele telefoon omdat die van mij een beetje terminaal begint te worden. Hij functioneert nog wel, maar valt vaak uit want hij heeft het wel zwaar te verduren door alle handige apps die ik erop heb gezet. Daarnaast heb ik een abonnement waarmee je eens per twee jaar recht hebt op een nieuw toestel en als ik niet het duurste van het duurste zou kiezen dan zou ik weer voor een heel schappelijk bedrag, 2 jaar klaar zijn. Ik bestel dus een nieuwe; maar ik heb ook nog mijn oude. En wat doe je daar dan mee?

Wie wat bewaart heeft wat

Nu ben ik iemand uit de “wie wat bewaart heeft wat-generatie”. Met andere woorden, de “oude” telefoon verdween in een laatje, voor het geval dat. Maar voor welk geval dat dan?
Het blijkt dat ik niet de enige ben die zo denkt. Er zijn namelijk duizenden anderen die één of meerdere telefoons in een laatje hebben liggen. En meestal liggen deze telefoons er na enkele jaren nog steeds. Dát ga ik voorkomen.

Verkoop je oude mobiele telefoon

Eigenlijk zou je direct na aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon je oude toestel moeten verkopen bijvoorbeeld bij GSM loket. Dat is goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
Bij GSM loket krijg je namelijk een leuk bedrag voor je oude toestel omdat zij ervoor zorgen dat deze weer wordt hergebruikt. Bijvoorbeeld in minder welvarende landen, waar ze nog blij zijn met een tweedehands toestel.

Ook voorkom je zo dat toestellen, die toch veel vervuilende onderdelen bevatten uiteindelijk toch weggegooid worden, waardoor er weer schade aan het milieu ontstaat. Dus ook als je oude mobiel echt “waardeloos” is kun je deze gerust naar het GSM loket sturen, dan zorgen zij ervoor dat deze op de juiste wijze gerecycled wordt.

Wacht niet te lang!

Maar wacht niet te lang. Door de snelle komst van allerlei nieuwe modellen verliest een toestel snel haar waarde. Kijk daarom wat bijvoorbeeld mijn oude Samsung, die de geest heeft gegeven, nu nog waard is. Je zult versteld staan van het bedrag dat je ervoor krijgt.

Naast GSM loket zijn er natuurlijk ook andere aanbieders die een leuke prijs voor je toestel geven.  Ik heb mijn oude toestel via GSM loket verkocht en over de afhandeling en uitbetaling ben ik erg tevreden.

En zie je die foto van dat laatje? Daar ligt nog een oude mobiele telefoon in. Wordt al maanden niet meer gebruikt omdat hij steeds uitvalt en omdat onze zoon inmiddels een nieuwe heeft aangeschaft. Ik denk dat ik maar eens even ga kijken wat hij er nog voor kan krijgen. Want je kunt alles wel bewaren, maar je kunt ook kijken of je mobiele telefoon nog geld waard is.


Ik promoot GSM loket omdat ik er zelf heel enthousiast over ben. Maar ook omdat, als jij je oude telefoon verkoopt via de link van GSM Loket  ik er een heel klein beetje geld mee verdien. Daarvan bekostig ik mijn website. Dat geld komt trouwens van GSM Loket. Dus niet van jou. Als jij via deze link je oude telefoon verkoopt betaal je niets extra’s.

Verkoop je mobiel aan GSMLoket

Wat doe jij met je oude mobiele telefoon? Laat het me gerust weten.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.