Actie van de dag treinkaartjes

Voordelige treinkaartjes bij Actie van de Dag

Op Actie van de dag vind je iedere dag 100 aanbiedingen, die stuk voor stuk scherp geprijsd zijn. Rond middernacht verschijnen er unieke deals die je vanaf dat moment kan boeken of kopen.  Het aanbod  is royaal en varieert van vakantieparken, hotelovernachtingen, zonvakanties, mini-cruises, wellnessarrangementen, producten en pretparken. Maar ook NS-treinkaartjes. En vooral dat laatste vind ik interessant. Daarom ben ik daar eens ingedoken.

Welke treinkaartjes biedt Actie van de Dag?

Op Actie van de Dag worden 4 verschillende treinkaartjes aangeboden. Waarvan er 2 heel aantrekkelijk zijn. Namelijk:

 • 2 Keer een enkele reis voor 24,–
 • Een weekend retour naar een Nederlandse provincie hoofdstad voor 18,–

2 keer een enkele reis voor 24,–

Als je met de trein een weekend of gewoon door de week een paar dagen “de hort op”, wilt gaan dan is 2 keer een enkele reis heel handig. Je kunt dan een treinkaartje voor de heenreis gebruiken. En voor de terugreis gebruik je nummer twee.

Je kunt de treinkaartjes namelijk van maandag t/m vrijdag na 09:00 uur tot 04:00 uur de volgende ochtend gebruiken. Maar in het weekend ook op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.  Voor twee keer een enkele reis betaal je 24,–. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2018.

Wil je een van deze treinkaartjes bestellen? Kijk dan even op de website van Actie van de Dag. En klik rechtsboven op de homepage NS-treinkaartjes aan.

Een weekend retour naar een provincie hoofdstad naar keuze voor 18,-

Ken jij alle provincie hoofdsteden? Waarom je dat moet weten? Omdat op Actie van de dag een NS weekend dagretour voor slechts 18,– wordt aangeboden naar een van de Nederlandse provincie hoofdsteden plus Rotterdam.

Dus heb je zin in een stedentrip in eigen land. En zit jouw favoriete stad erbij? Wacht dan niet te lang om zo’n treinkaartje te bestellen.

LET OP! Amsterdam mag zich dan wel de hoofdstad van ons land noemen.  Het is niet de hoofdstad van de provincie Noord Holland.  Amsterdam doet daarom niet mee met deze actie. Rotterdam daarentegen, doet wel mee.

Actie van de dag provincie hoofdsteden

Let hier wel op!

Je kunt van elk station vertrekken maar je eindbestemming moet wel één van de provinciehoofdsteden zijn. Dus even een lesje topografie.

 1. Arnhem Centraal
 2. Assen
 3. Den Haag Centraal
 4. Groningen
 5. Haarlem
 6. ‘s-Hertogenbosch
 7. Leeuwarden
 8. Lelystad Centrum
 9. Maastricht
 10. Middelburg
 11. Rotterdam Centraal (extra)
 12. Utrecht Centraal
 13. Zwolle

De treinkaartjes zijn in het weekend te gebruiken. Dus alleen op zaterdag of zondag. De laatste dag is op 30 december 2018.

De treinkaartjes zijn geldig in de tweede klas in treinen van alle treinvervoerders in Nederland.Met toeslag geldig in Intercity direct en op het binnenlandse traject van ICE International. Niet geldig in Thalys- en Eurostar-treinen.

Een website om in de gaten te houden

Zo zie je dat je op Actie van de dag  echt leuke uitjes kunnen vinden. En ook nog eens voor een fractie van de prijs die je normaal zou betalen. Kijk dus regelmatig op de website .

In dit artikel  maak ik gebruik van affiliatie links en advertenties. Dat wil zeggen dat wanneer jij klikt op de link van bijvoorbeeld Actie van de dag en jij via die website een aankoop doet, ik een kleine vergoeding krijg.

Voor jou verandert er helemaal niets. Jij betaalt gewoon de prijs van je aankoop, maar dit beetje extra is voor mij leuk meegenomen. Hetzelfde geldt voor de advertenties die op mijn website staan. Ook daarvoor krijg ik een klein bedrag  als jij op die advertentie klikt en via die organisatie iets koopt of boekt. 

Related Posts

2 thoughts on “Voordelige treinkaartjes bij Actie van de Dag

  1. Zeker Eline. Ik link regelmatig naar de website van goedkooptreinkaartje.nl op momenten dat er geen supermarkt-treinkaartjes actie is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.