en nog veel meer

Lees(ie) zondag is weer terug van weggeweest!

lees(ie)zondag 43

De rubriek Lees(ie) zondag  is weer terug. Deze rubriek– vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Vanaf deze week zet ik alle artikelen die de afgelopen week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Lees(ie) zondag van week 43

  1. Voordelige treinkaartjes bij Actie van de dag
  2. De beste tickets voor het Amsterdam Light Festival
  3. Villa Pardoes is jarig! Vier deze verjaardag met haar mee

Voordelige treinkaartjes bij Actie van de dag

Op Actie van de dag vind je iedere dag 100 aanbiedingen, die stuk voor stuk scherp geprijsd zijn. Rond middernacht verschijnen er unieke deals die je vanaf dat moment kan boeken of kopen.  Het aanbod  is royaal en varieert van vakantieparken, hotelovernachtingen, zonvakanties, mini-cruises, wellnessarrangementen, producten en pretparken. Maar ook NS-treinkaartjes. En vooral dat laatste vind ik interessant. Daarom ben ik daar eens ingedoken met het artikel Voordelige treinkaartjes bij Actie van de dag als resultaat.

Actie van de dag treinkaartjes

De beste tickets voor het Amsterdam Light Festival

Ik zie al heel veel aanbiedingen voor het Amsterdam Light Festival voorbij komen.  Waarmee ik enthousiast word gemaakt voor dit lichtspektakel dat van 29 november tot en met 20 januari 2019 in de hoofdstad wordt gehouden. In die periode wordt Amsterdam omgetoverd tot een waar lichtparadijs en kun je met een rondvaartboot door de grachten varen en genieten van indrukwekkende lichtkunstwerken.

Amsterdam Light Festival

Bij het zien van alle mooie plaatjes krijg ik zin om te gaan boeken. Maar omdat de tickets door veel verschillende partijen worden aangeboden lopen de prijzen nogal uiteen. Ik heb daarom verschillende tickets voor het Amsterdam Light Festival “tegen het licht gehouden” zodat je gelijk kunt zien waar je het beste én het voordeligst je ticket kunt boeken.

Villa Pardoes is jarig! Vier deze verjaardag met haar mee

Vakantie niet voor iedereen weggelegd. Zo zijn er zat ouders die nooit met hun kinderen op vakantie gaan. Bijvoorbeeld omdat hun kind ernstig ziek is. Want dan heb je wel wat anders aan je hoofd dan plannen maken voor een  vakantie. Dan wordt  je geleefd door ziekenhuisbezoeken, bestralingen en alle andere behandelingen die erop gericht zijn dat je kind weer beter wordt.

Toch zijn juist die ouders zo toe aan een weekje “de hort op”.  Een weekje helemaal weg waarin al die vervelende onderzoeken even  naar de achtergrond verdwijnen. En laat Villa Pardoes hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.

villa pardoes

Om aandacht aan de 18e verjaardag van Villa Pardoes én aan het goede werk van deze Stichting te geven heb ik dit artikel geschreven. Op haar verlanglijstje staat  namelijk een “envelop met inhoud” waarmee zij  12 gezinnen een onvergetelijke week in Villa Pardoes wil geven. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. En misschien wil jij hierbij helpen? Hoe je dat kunt doen lees je in Villa Pardoes is jarig! Vier deze verjaardag met haar mee.

Dit wad de Lees(ie) zondag  van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel op de website. Maar op Facebook kun je dagelijks vanaf 6.00 uur een ouder artikel lezen.

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Lees(ie) zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial