en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 44

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Lees(ie) zondag week 44

  1. Waarom heb je in sommige vakantielanden een vignet nodig?
  2. Vegetarische lasagne naar een recept van HelloFresh
  3. 6 Redenen waarom je mij moet volgen op Facebook

Waarom heb je in sommige vakantielanden een vignet nodig?

Als je gebruik maakt van het buitenlandse wegennetwerk moet je hiervoor betalen. Via het vignet betaal je voor de aanleg en het onderhoud van de wegen. In België en Duitsland is het nog niet zover maar in Frankrijk moet je iedere keer als je een tolpoortje passeert een aanzienlijk bedrag aan tol betalen. In plaats daarvan koop je in Oostenrijk en Zwitserland een autobahnvignet. Dat is hun manier om tol te heffen. In het artikel Waarom heb je in sommige vakantielanden een vignet nodig? vertel ik alles over vignetten en waar je deze online kunt kopen.

voor het gebruik van de autobahn heb je een vignet nodig

Vegetarische lasagne naar een recept van HelloFresh

Ik heb eigenlijk nog nooit een maaltijdbox van HelloFresh gekocht. Niet omdat ik ze te duur vind, maar ik ben nou eenmaal een creatieve kookster die graag nieuwe recepten uitprobeert.  Toen ik door Hello Fresh werd gevraagd om aan een van hun recepten een eigen draai te geven vond ik dat wel een leuke uitdaging. In Vegetarische lasagne naar een recept van HelloFresh kun je zien wat ik er van gebakken heb.

Hello Fresh Ingrediënten die je vaak in huis hebt (1)

6 Redenen waarom je mij moet volgen op Facebook

Laat ik voorop stellen dat niets moet. Je bent helemaal vrij in je keus of je Mam is de hort op wil volgen op Facebook.  Maar als je twijfelt?  Lees dan deze 6 redenen waarom het handig is op mij te volgen op Facebook. Misschien dat je mij daar dan gelijk gaat volgen.

Facebook volgen en liken

Dit was de Lees(ie) zondag  van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel op de website. Maar op Facebook kun je dagelijks vanaf 6.00 uur een artikel lezen.

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Lees(ie) zondag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial