De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Ook deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Shop slim. Lever je oude kleding in

Kreeg je voorheen alleen bij H&M korting in ruil voor oude kleding. Er zijn steeds meer winkels die gebruikte spullen inzamelen. Een goede zaak, want er belandt nog te veel  kleding in de vuilnisbak. Terwijl  kleding en schoenen heel goed hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Dus shop slim. Lever eerst oude kleding in en ontvang in ruil daarvoor een flinke korting op je (volgende) aankoop.

Waarom kiezen mensen voor een Bed & Breakfast?

Ik denk dat veel mensen ervan dromen ooit een B en B  te beginnen. Zeker als je op maandagavond naar het programma Bed & Breakfast van Omroep Max zit te kijken. Ik vind het reuze vermakelijk om te zien hoe (echt) paren elkaars B&B’s mogen beoordelen maar ook enorm kunnen zeuren over allerlei pietluttigheden. Dus als het even kan zit ik klaar om me te verkneugelen bij het zien van alle verschillende etablissementen en over de eigenaars kan ik boekdelen schrijven. Maar ik zal het kort houden en mij beperken toit deze blogpost getiteld: Waarom kiezen mensen voor een Bed & Breakfast?

Bed & Breakfast

Gratis lichtfestivals in het Noorden

Denk je dat lichtfestivals alleen in de hoofdstad plaatsvinden? Dan heb je het helemaal mis. Ook in het Noorden bruist het van de leuke festiviteiten waarin licht en gezelligheid centraal staan. Daarnaast zijn de meeste lichtfestivals ook nog eens gratis te bezoeken.Vaak is er geen vaste route en kun je op eigen gelegenheid de stad en de verschillende kunstwerken ontdekken. Dus wat let je om aan het eind van het jaar eens een  bezoek te brengen aan een van deze leuke Noordelijke evementen.

Lichtfestivals in het Noorden

 

Dit was de Lees(ie) zondag  van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel op de website. Maar op Facebook kun je dagelijks vanaf 6.00 uur een artikel lezen.

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Lees(ie) zondag!