en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 48

lees(ie)zondag

De rubriek Lees(ie) zondag – vrij vertaald naar lazy sunday is speciaal voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen.

Deze zondag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Wat heb je gemist?

Afgelopen week zijn er slechts 2 nieuwe artikelen verschenen. Namelijk:  Dit vinden reisbloggers de leukste kerstmarkten en De HotelWeek is gestart! Grijp je kans! Omdat beide artikelen aan een bepaalde periode zijn geboden hadden ze voorrang op mijn andere schrijfsels. Maar niet getreurd. De komende tijd komen er weer nieuwe tips voor de laaste maand van het jaar en zelfs voor komende zomer. Nu eerst even een terugblik op vorige week.

Dit vinden reisbloggers de leukste kerstmarkten

Kerstmarkten je kunt er niet omheen. Het aanbod kerstreizen is enorm. Het zijn er zo veel dat je niet weet welke je moet kiezen. Want welke kerstmarkten zijn echt leuk of juist net een beetje anders dan het standaard aanbod van Bratwurst en Glühwein? Ik stelde deze vraag in de Facebookgroep Reisbloggers inspiratie en promotie. Binnen dag reageerde een aantal enthousiaste reisbloggers die allemaal wat over hun favoriete kerstmarkt wilden schrijven. Een verzameling van de leukste tips en to do’s vind je in deze blogpost.

Kerstmarkten de leukste volgens reisbloggers

De HotelWeek is gestart! Grijp je kans!

De Hotelweek is een initiatief van Hotelspecials. In de laatste week van november kun je voor een extreem laag bedrag in een sjiek hotel overnachten. De actie duurt nog tot en met 3 december 2018 voor een verblijf tussen 1 december 2018 en 31 maart 2019. Dus heb je plannen voor een gezellig weekend weg? Kijk dan snel even op de website van Hotelspecials of lees mijn artikel over de Hotelweek nog een keer door.

HotelWeek is gestart

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial