Lees(ie) zondag is voor degenen die geen tijd hebben gehad op mijn stukjes te lezen. Ook vandaag zet ik alle artikelen die deze week op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Een voordelig vakantiehuis aan de Côte d’Azur? Waar vind je dat?

Bij Azurselect zochten ze een blogger die een leuk artikel over vakantiehuizen in Zuid Frankrijk wilde schrijven. Nou dat wilde ik wel.  Want na onze vakantie met een caravan,  ben ik verknocht geraakt aan de Côte d’Azur. Ik wil best nog eens die kant op,  maar dan zonder sleurhut achter de auto.

Omdat ze bij Azurselect geen boekingskosten berekenen (iets waarvoor ik een beetje allergisch ben)  heb ik mij eens goed in die website verdiept.

Wat een leuke characteristieke huisjes kun je huren en ook nog eens heel betaalbaar. Bij het zien van die leuke vakantiewoningen kreeg ik gelijk inspiratie voor dit artikel maar ook  voor mijn volgende zomervakantie.

Azurselect Cote d'Azur Lees(ie) zondag

Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart

Met het artikel Museumkaart versus de Bankgiroloterij VIP-kaart schijn ik heel wat mensen blij gemaakt te hebben. Op dit moment zie regelmatig commercials van de Bankgiroloterij voorbij komen. En dan gaan mensen toch twijfelen of ze moeten  meespelen.

Als je van een gokje houdt dan kun je dat natuurlijk doen. Maar als je alleen lid wordt om voordelig naar het museum te kunnen,  dan zijn er ook andere mogelijkheden.   Ik heb er 12 gevonden waarmee jij je voordeel kunt doen.

BankGiro Loterij Lees(ie) zondag

Ook voor het Rijksmuseum zijn voordelige tickets verkrijgbaar.

Herinneringen uit mijn jeugd bij de Top 2000

De hele week kon je stemmen voor de Top 2000. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan want ik ben groot fan van de Top 2000 . Terwijl ik bezig was met het samenstellen van mijn lijstje ging ik automatisch terug naar mijn jeugd. Want het blijkt dat in je pubertijd een groot deel van je muzieksmaak wordt gevormd.

Hoe mijn jeugd invloed heeft gehad op mijn muzieksmaak lees je in het artikel Herinneringen uit mijn jeugd bij de top 2000.

 

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion