en nog veel meer

Plannen voor 2018

plannen voor 2018

De feestdagen zijn weer voorbij. Ik ben daar niet zo rouwig om. Ik vind het prima dat alles weer achter de rug is en dat ik mij kan bezighouden met mijn plannen voor het nieuwe jaar. Maar voordat ik die bekend ga maken even een korte terugblik op 2017

2017 was het het jaar dat:

 • mijn blog groeide naar 613 unieke bezoekers  en 1994 views per maand;
 • ik een aantal leuke betaalde opdrachten heb geschreven;
 • het aantal volgers op Facebook groeide naar 135;
 • ik op de valreep van het nieuwe jaar een nieuwe lay-out in elkaar flanste;
 • Het artikel Gift for you het meest gelezen is;
 • ik een gastblog schreef voor Liefde voor reizen;
 • er 2 win-acties  zijn geweest.

Plannen voor 2018

Maar ik heb natuurlijk volop plannen voor 2018. Die ga ik nu verklappen.

Mam is niet de hort op

Komende tijd ga  ik een nieuwe rubriek introduceren: Mam is  niet de hort op. Want hoe leuk ik het ook vind om simpel weg te gaan voor niet teveel; ik ben ook vaak niet de hort op. En ook daar valt wel wat over te vertellen. Vandaar deze nieuwe rubriek.

Tweet of de week

Daarnaast wil ik af en toe inspelen op wat op Twitter trending is. Daar gebeurt zoveel dat mijn handen jeuken om te reageren. Onder de kop Tweet of de week zal ik mijn mening niet in 144 tekens  ventileren (tegenwoordig zijn het er meer geloof ik) maar in een speciale blogpost.

Blog opschudden

Wellicht heb je de inspirerende blogpost van Ben op Blogtrommel gelezen waarin hij allerlei tips gaf om je blog “op te schudden”.  Ook dát ga ik doen. Ik moet namelijk nog steeds de (voor mij ) laatste 2 steden van de Friese Elfstedentocht bezoeken en wordt het weleens tijd dat er een leuke profielfoto op mijn blog komt te staan.

Plannen genoeg voor het nieuwe jaar. Maar misschien heb jij als lezer andere wensen. Misschien zijn er dingen waar jij meer over wilt weten. Vertel het gerust?

Zoals je weet duik graag in de materie achter een scherpe aanbieding. Ik verdiep mij graag in de kleine lettertjes van een actie die heel aantrekkelijk lijkt, maar toch meer addertjes onder het gras lijkt te hebben.

Kortom er is werk aan de winkel. En ik heb er zin in.

Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

 

 

 

 

10 Reacties

 1. Leuk dat je je goed gaat inlezen op acties die heel aantrekkelijk lijken, maar toch misschien niet zo voordelig blijken te zijn. Interessant!

 2. Leuk leuk! Ben benieuwd naar “Mam is niet de hort op”, altijd leuk een kijkje in iemands leven!

 3. Ben super benieuwd naar je nieuwe plannen. Ik ga ze volgen!

 4. Eke

  Ik ben heel erg benieuwd naar je vernieuwing, kom maar door, haha!

 5. Ik vind de feestdagen leuk, maar ook wel weer fijn dat de dagen normaal zijn, het is toch altijd wat anders! Mooie plannen heb je!

 6. Ik hou me niet bezig met plannen, laat alles liever op me afkomen 😉

 7. Mooie plannen! Die tweet van de week vind ik erg leuk!

 8. Krystle

  Ben er ook niet rouwig om dat de feestdagen weer voorbij zijn hoor en plannen heb ik nog niet echt voor het aankomende jaar

 9. LOL. Ik kijk uit naar je rubriek over dat je niet de hort op bent : ) Ik heb geen specifieke plannen verder voor 2018.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial