en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 50

lees(ie)zondag 50

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Welicht heb je tijd om de blogs van deze week te lezen.  Want ook vandaag zet ik alle artikelen die op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep

Er gaat niets boven zelfgemaakt erwtensoep. Want dat doen we ieder jaar rond deze tijd. Dan maken we 2 flinke pannen snert die vervolgens de vriezer in gaan. Maar  zelfgemaakte erwtensoep moet je niet fotograferen. Dat ziet er niet uit.  Vandaar dat ik je alleen het recept van onze erwtensoep geef maar verder geen foto’s zal laten zien.erwtensoep

Plannen voor 2018

Het begin van het jaar is hét moment om terug te blikken én om mijn nieuwe plannen te lanceren. Begin januari  schreef ik deze blogpost met daarin  mijn plannen voor 2018.  Maar ik gaf ook een korte terugblik op 2017. Kun je zien wat ervan terecht is gekomen.

Eindejaar tradities op het Friese platteland

Je kunt er niet omheen; om die tradities aan het einde van het jaar. Want wie bakt er nou geen oliebollen op oudjaarsdag en de kerstboom die staat toch in iedere huiskamer. Maar dan heb ik het over gewone gebruiken die iedereen wel kent. Zoals het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling.

Maar hier in Friesland hebben ze hun eigen gebruiken. Welke dat zijn kun je lezen in dit artikel. carbid schieten

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Morgen verschijnt er weer een nieuw artikel. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial