en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 51

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Welicht heb je deze zondag of tijdens de kerstdagen  tijd om de blogs van deze week te lezen.  Want ook vandaag zet ik alle artikelen die op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Glasvezel in het buitengebied

Het buitengebied van Achtkarspelen krijgt glasvezel. En dat is goed nieuws. Maar het was wel spannend. Temeer omdat 60%  van de bevolking mee moest doen en dat leek lange tijd niet haalbaar. Dus ik zag  de bui al een beetje hangen. Zal dit wel goedkomen?

Maar het verlossende woord is gekomen: Het benodigde aantal deelnemers is behaald. It giet oan. Begin 2019 wordt gestart met de aanleg. Van mij mogen ze voor onze deur beginnen!

glasvezel

Kan ik met de huishoudplanner structuur in de chaos brengen?

Ik ben een chaoot als het om het huishouden gaat. Veel liever tik ik een stukje voor mijn blog waardoor ik er uren later achterkom dat er ook nog wat in het huishouden moet gebeuren. Kortom ik ben een (huis)vrouw zonder huishoudskills, die wel wat structuur in haar huishoudelijke leven kan gebruiken. Gelukkig is er de huishoudplanner die misschien wat structuur kan aanbrengen.

Ik mocht de huishoudplanner op Firma Huishouden reviewen. In dit artikel vertel ik wat ik ervan vind.  huishoudplanner

Q + A Marion Stam

De Q + A voor dit artikel staat voor Question + Answer, die ik even heb “geleend” van Veronica Magazine die hier wekelijks op de mat ploft. In deze rubriek met 9 verrassende vragen en antwoorden krijg je toch een ander beeld van de persoon die je alleen maar kent van de TV. En in dit geval die je kent van Mam is de hort op. Dus stel ik de volgende 9 vragen gewoon aan mijzelf. 

Maar zou het niet leuk zijn  als het 10 vragen waren geweest. Stel dus gerust de tiende vraag in een reactie hieronder.

Q en A Marion Stam

Dit waren de blogposts van de afgelopen week. Rondom de kerstdagen publiceer ik wat oudere artikelen.  Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag en natuurlijk fijne feestdagen.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial