en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 52

lees(ie)zondag week 52

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Welicht heb je deze zondag tijd om de blogs van deze week te lezen.  Want ook vandaag zet ik alle artikelen die in week 52 op Mam is de hort op zijn verschenen nog even op een rijtje. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Wat betekent Kerstmis voor jou?

Als ik de media moet geloven dan moet je voor Kerst op pad voor cadeaus (het liefst van de juwelier) en moet je een verfijnd diner op tafel zetten. En het moet ook altijd gezellig zijn. Sommige mensen zien dan ook als een berg op tegen Kerst. Want stel dat het niet gezellig is of als het eten mislukt?

Gelukkig zijn mijn kerstdagen goed verlopen. Ik deed de dingen die bij me passen en waar ik me goed bij voel. Maar ik ben ook weer blij dat de kerstdagen voorbij zijn.lees(ie)zondag week 52

14 tips waarmee je voordelig naar het museum kunt

Een museum bezoeken is niet goedkoop. Want als je af en toe een cultureel dagje doet, ben je vaak niet in het bezit van museumkaart waarmee je gratis naar binnen kunt. Maar met bepaalde acties kun je toch voordelig een museum of tentoonstelling bezoeken. Zonder dat je daarvoor een museumkaart of Vip-kaart nodig hebt. In dit artikel geef ik je 14 tips waarmee je voordelig naar een museum of tentoonstelling kunt gaan of van een dagje uit kunt genieten.lees(ie)zondag week 52

Dit waren de blogposts van week 52. Rondom de feestdagen publiceer ik wat oudere artikelen.  Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial