en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 1

week 1

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je deze zondag tijd om de blogs van deze week te lezen.  Vandaag zet ik niet alleen de artikelen van week 1 op een rijtje. Ook de blogposts die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Over goede voornemens en gewoon beginnen

Ik doe niet aan goede voornemens. Gewoon omdat ik ze meestal niet kan waarmaken. En ik ben niet de enige. Want waarom komen ieder jaar dan dezelfde goede voornemens voorbij: zoals stoppen met roken, afvallen en meer bewegen. Het is altijd hetzelfde liedje. Het motto #BeginGewoon vind ik veel realistischer. Met name als het om “goede” voornemens gaat kun je beter maar gewoon beginnen in plaats van het je voor te nemen.

Gewoon beginnen week 1

Naast nieuwe blogberichten deel ik iedere dag op Facebook en op Twitter een ouder bericht. Heb je deze gemist? Dan is er niets aan de hand. Vanaf het nieuwe jaar deel ik op Lees(ie) zondag alle berichten die deze week zijn verschenen. Dus ook die op Facebook en Twitter.

10 redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Als je je toch iets wil gaan voornemen in het nieuwe jaar dan kun je ook beginnen met je bonnetjes te bewaren. Waarom dat verstandig is vertel ik je in deze blogpost.

Waarom Valencia zo leuk is?

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een stedentrip?
Valencia heeft alle ingrediënten die onmisbaar zijn voor een korte vakantie.

Valencia Week 1

10 tips voor een hygiënische hotelkamer

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat Nederlandse hotelkamers ronduit smerig kunnen zijn. Ik zeg met nadruk kunnen, omdat ik zelf nog nooit in een smerige hotelkamer heb overnacht. Toch zou ik wel graag willen weten hoe je kunt zien of je hotelkamer een beetje proper is. Ik vond 10 tips voor een goede hotel hygiëne die ik vrij voor je heb vertaald.

De leukste winkelstraten volgens Mam is de hort op

Binnenkort wordt de #leukstewinkelstraat van 2018 gekozen. Maar er zijn natuurlijk veel meer leuke winkelstraatjes in ons land. Maar weet jij die te vinden?
Ik niet. Vandaar dat Mam is de hort op je helpt in je zoektocht naar de leukste winkelstraten in bekende  maar ook in minder bekende winkelsteden.

Wil je niks missen?

Dit waren de blogposts van week 1. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial