en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 2

lees(ie)zondag 2

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je deze zondag tijd om de blogs van deze week te lezen.  Vandaag zet ik niet alleen de artikelen van week 2 op een rijtje. Ook de blogposts die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Wat is slimmer? Sneeuwkettingen kopen of huren?

Ik heb op dit moment verschillende soorten sneeuwkettingen op Marktplaats staan. En geen mens lijkt belangstelling te hebben.
Komt het doordat je sneeuwkettingen ook kunt huren?
Maar is dat voordeliger dan ze zelf aan te schaffen? Dat vraag ik mij af in dit artikel.

sneeuwkettingen verplicht

5 tips om je fiets winterklaar te maken

Misschien weet je nog dat ik met een Facebookactie van Halfords een E-bike heb gewonnen. Ondanks dat ik heel blij ben met mijn elektrische fiets pak ik toch regelmatig de auto. Zeker nu het winter is. Maar voordat mijn fiets aan zijn winterslaap begint ga ik hem eerst winterklaar maken. 

Ruim Wad op! Doe mee met de Wadden opruimactie.

Wat een troep is er aangespoeld op de Wadden! Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die meedoen met de #Waddenopruimactie en een handje helpen. Soms zijn het er zoveel dat de Waddeneilanden het nauwelijks aan kunnen. Vandaar dat er allerlei initiatieven zijn gestart die de hulp van al die vrijwilligers in goede banen te leiden. Wil je ook mee doen met de Wadden opruimactie? Op welke plaatsen je kunt helpen vertel ik in dit artikel.

Naast nieuwe blogberichten deel ik iedere dag op Facebook en op Twitter een ouder bericht. Heb je deze gemist? Dan is er niets aan de hand. Vanaf het nieuwe jaar deel ik op Lees(ie) zondag alle berichten die deze week zijn verschenen. Dus ook die op Facebook en Twitter.

Zo maak je jouw smartphone noodgeval proof

Is jouw smartphone noodgevalproof? Kan de hulpverlening bij een ongeluk in jouw telefoon de juiste nummers vinden zonder daarvoor je hele adresboek door te moeten of tegen een blokkade aanloopt.
Met deze handige tips maak je snel je smartphone noodgevalproof.

Secret hotel vs Secret Escapes

De laatste tijd zie je weer TV commercials van Secret Escapes. Hierin doet een mevrouw, op bed gezeten heel geheimzinnig over haar verblijf in een “heel duur hotel” en doet alsof zij dát geheim eigenlijk niet verder mag vertellen. Ondanks dat ik het een erg irritante reclame vind maakt het mij wel nieuwsgierig. Ik heb daarom een klein onderzoekje gedaan naar de verschillen tussen secret hotels en Secret Escapes.

Wil je niks missen?

Dit waren de blogposts van deze week. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial