en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 5

lees(ie) zondag 5

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen.  Ik zet niet alleen de artikelen van week 5 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Dagje voordelig naar de dierentuin met AH

Vorige week was ik jarig. Maar omdat ik niet zo van feestjes hou (althans niet van feestjes die om mij draaien) vierde ik mijn verjaardag tijdens een weekje wintersport samen met ons gezin.

Toch wil ik wel even stilstaan bij dit heuglijke feit. Nou ja, stilstaan is niet het juiste woord. Het lijkt mij leuk om met bepaalde mensen iets te gaan doen vanwege mijn verjaardag. Bijvoorbeeld met mijn zoon  “een dagje op safari” te gaan.  En laat er nu net bij AH een actie zijn waarmee je voordelig naar de dierentuin kunt gaan. 

dierentuin dagje voordelig

Naast nieuwe blogberichten deel ik iedere dag op Facebook en op Twitter een ouder bericht. Heb je deze gemist? Dan is er niets aan de hand. Vanaf het nieuwe jaar deel ik op Lees(ie) zondag alle berichten die deze week zijn verschenen. Dus ook die op Facebook en Twitter.

Dineren in een leerbedrijf

Toen ik in de jaren 80 in Amsterdam woonde ging ik altijd op mijn verjaardag dineren op de Middelbare Hotelschool in de Jordaan. Ik nodigde dan een paar vriendinnen uit en we hadden de avond van ons leven. Na afloop van het diner betaalde ik de rekening die slechts uit een paar tientjes bestond. En dat kan nog steeds! Dineren in een leerbedrijf.

leerbedrijf horeca MHS 3

Ik heb een Diner kortingskaart gewonnen! Wat kan ik ermee?

Het is alweer even geleden dat ik op #vakantieveilingen een dinerkortingskaart heb gewonnen. Voordat ik ging bieden had ik natuurlijk een idee waarom ik die diner kortingskaart wilde hebben.Want met deze diner kortingskaart krijg je niet alleen 25% korting op je eten, ook je drankjes worden een stuk goedkoper. Maar zal ik hem ook gebruiken? Ik vertel het in deze post.

Geef zakkenrollers geen kans met deze 10 tips

Zakkenrollers zijn een veelvoorkomend probleem in grote steden. Zeker als het erg druk is kan een zakkenroller vaak ongemerkt zijn slag slaan.
Maar hoe kun je voorkomen dat je gerold wordt? Ik geef je tien tips waar je op moet letten zodat je niet beroofd wordt.

zakkenrollers

Gratis straatkunst in Groningen

Wie houdt er nou niet van gratis. En dat komt goed uit want in sommige plaatsen is zo veel te zien dat je helemaal niet naar een museum hoeft te gaan om kunst te bekijken. Zo ook in #Groningen waar je tijdens je wandeling of fietstocht door de stad ruim 400 beelden en andere kunstuitingen tegen kunt komen. Gewoon op straat, dus helemaal gratis te bewonderen. Als dat geen leuk weekendtip is.

Wil je niks missen?

Dit waren de blogposts van deze week. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial