en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 7

lees(ie)zondag 7

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 6 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit?

Er zijn nogal wat spelers op de hotelmarkt. Maar bij welke aanbieder kun je het voordeligst een hotelkamer boeken? Ik zet 16 hotelaanbieders voor je op een rijtje waardoor kiezen heel gemakkelijk wordt.

Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit_

Marion stampt spinazie

Ik hou heel erg van stamppot. Het is dat er zo veel calorieën in zitten maar anders zou ik het een paar keer per week eten. En dan niet alleen de standaard zuurkool- of boerenkoolstamppot. Nee, er zijn meer stamppotrecepten bij mij favoriet. Bijvoorbeeld deze stamppot met bladspinazie is niet te versmaden.

Naast nieuwe blogberichten deel ik iedere dag op Facebook en op Twitter een ouder bericht. Heb je die gemist dan is er niets aan de hand. In deze Lees(ie) zondag vind je alle berichten die deze week zijn verschenen. Dus ook die op Facebook en Twitter.

En dit verscheen op Facebook en Twitter

De kort maar krachtig tag vanwege 100ste blogpost: Speciaal voor de nieuwe Facebook volgers van Mam is de hort op deel ik dit artikel. Krijg je toch weer een ander beeld van het gezicht achter dit blog.

Wat is ver ? Afstand zit tussen de oren: heb ik geschreven naar aanleiding van de opmerking die wij vaak krijgen als we op een feestje zijn in het midden van het land. “Moeten jullie nog he-le-maal naar Friesland?” Dat hoor ik vaak als ik op een verjaardag of op een feestje ben in Midden Nederland. Ja, wij moeten nog naar Friesland en dat is inderdaad ruim 1,5 uur rijden. Maar wat is anderhalf uur als je over goede snelwegen rijdt, geen files tegenkomt, lekker door kunt rijden en als beloning lekker in je eigen bed slaapt.

De weekendtip van deze week is: bezoek eens een museum of tentoonstelling. Of ga voordelig een dagje uit. Met deze 14 tips kun je zeker voordeel behalen.

Op zondagavond worden er weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uitgezonden. Ik kijk graag naar dit programma, maar die prijzen die ze vragen! Absurd gewoon. Dat je veel voordeliger kunt overnachten laat ik zien in deze betaalbare overnachtingsmogelijkheden

Wil je niks missen?

Dit waren de blogposts van deze week. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial