en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 8

lees(ie)zondag week 8

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 8 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Het nut van een goede reisverzekering

Stel dat je tijdens je wintervakantie ziek wordt of iets breekt. Omdat dit zo maar kan gebeuren is het verstandig om naast je zorgverzekering ook een goede reisverzekering af te sluiten. Want breek je je pols of je been waardoor je niet meer kan skiën of boarden, dan kun je vaak (een deel van) de kosten van je liftpas, maar ook van je gehuurde ski’s en skischoenen indienen bij de reisverzekering. Hoe je in zo’n situatie  de kosten vergoed kan krijgen vertel ik in het nut van een goede reisverzekering

De artikelen die op Facebook en Twitter verschenen

Het is mij niet gelukt om deze week 2 nieuwe artikelen te posten. Maar op Facebook en Twitter viel er wel iedere dag wat te lezen. Voor diegenen die deze stukjes gemist heeft zet ik ze nog een keer op een rijtje.

De wondere wereld van de cadeaukaart

Het aanbod cadeaukaarten is enorm tegenwoordig. Maar welke cadeaukaart is leuk om te krijgen en om te geven? Ik weet het niet. Want aan iedere uitvoering lijkt wel een enorme gebruiksaanwijzing te hangen.  In de blogpost over de wondere wereld van de cadeaukaart schrijf ik over mijn haat- liefde verhouding met cadeaukaarten.

7 dagen niet de hort op in zwart-wit foto’s

Vorig jaar deed ik mee met de 7-daagse challenge voor zwart-wit fotografie. Waarbij het de bedoeling was om iedere dag één foto op mijn Facebookpagina te plaatsen over het leven van alledag, zonder mensen, zonder dieren en zonder uitleg. Dus van het leven dat ik niet de hort op ben.
In dit artikel voorzie ik mijn huis-tuin en keuken zwart-wit foto’s van commentaar.

De leukste binnensteden van Nederland!

Op het blog Beleef, unieke uitjes waar beleven centraal staat ontdekte ik een artikel over de leukste binnensteden van Nederland.  Hoewel het slechts 3 steden zijn die Maaike op haar blog beschrijft, zijn de wetenswaardigheden die zij  belicht leuk om te lezen.

Weekendtip: wandeling over de bolwerken van Dokkum

Natuurlijk was er ook een weekendtip: ontdek de historische binnenstad van de prachtige Friese Elfstedenstad Dokkum en maak een wandeling over de groene vestingwallen die Dokkum omsluiten.
Waarom je zeker een keer naar Dokkum moet vertel ik in het artikel Dokkum moet je een keer doen.

Wil je niks missen?

Dit waren de blogposts van deze week. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial