Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de artikelen van deze week te lezen. Afgelopen week was ik geveld door de griep vandaar dat ik geen nieuwe blogs heb geschreven. Je zult het dus moeten doen met  de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde.

Koopzegels wat leveren die je op?

Als je alle boodschappen in je je kar hebt gegooid en de caissière vraagt of je koopzegels bij je boodschappen wilt zeg dan volmondig JA.
Op een vol boekje krijg je ongeveer 6% rente en dat is mooi meegenomen. Dat krijg je niet op een gewone spaarrekening.

Waarom ik Pinterest gebruik voor mijn blog

Pinterest? Wie gebruikt het niet. Om inspiratie op te doen en met name om al die ideeën te bewaren. Zodat je ze later nog eens kunt bekijken. Want dat kan heel goed op dit online prikbord.

Je kunt zo veel borden aanmaken als je zelf wilt. Waarop je alles wat je leuk vindt én wilt bewaren kunt “pinnen”. En vanwege dat “bewaren” is Mam is de hort op ook op Pinterest te vinden. Neem gerust eens een kijkje op de borden van Mam is de hort op.

Shop slim. Lever je oude kleding in

Kreeg je voorheen alleen bij H&M korting in ruil voor oude kleding. Er zijn steeds meer winkels die gebruikte spullen inzamelen. Dus shop slim. Lever eerst oude kleding in en ontvang in ruil daarvoor een flinke korting op je (volgende) aankoop.

Waarom Valencia zo leuk is

De Spaanse stad Valencia is natuurlijk bekend om zijn sinaasappels, mandarijnen en paella. Maar ook om zijn prachtige architectuur, het lekkere eten, het heerlijke weer en het fijne strand. Allemaal ingrediënten die onmisbaar zijn voor een korte vakantie. Maar waarom is Valencia nog meer zo leuk? Ik geef je 5 redenen waarom je zeker een keer naar Valencia moet gaan. 

Weekendtip

De Weekendtip vind je alleen op Facebook. Deze week tip ik Den Haag. Er is geen stad koninklijker dan Den Haag. En dat merk je als je door de stad wandelt en oog in oog staat met de vele statige bezienswaardigheden die deze Hofstad rijk is. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. En vaak helemaal gratis. Dus ideaal voor een weekend weg.

Wil je niks missen?

Dit waren de blogposts van deze week. Morgen verschijnt er weer een nieuwe blogpost op de website. Eentje waar jij je voordeel mee kunt doen! Kijken dus morgen!

Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion