Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 10 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Dit had ik eerder moeten weten over Shopkorting.nl

Shopkorting.nl? Ik had er nog nooit van gehoord en wist ook niet dat als je via deze website een aankoop doet in je favoriete winkel, je ook nog eens spaartegoed opbouwt? Dat je kunt laten uit betalen op het moment dat jij dat wilt?

In het artikel Dit had ik eerder moeten weten over Shopkorting.nl duik ik in dit platform om te zien welke winkels er meedoen, hoe je unieke kortingscodes kunt bemachtigen en hoe je geld terug krijgt als je via Shopkorting een bestelling plaatst.

Over mij en mijn blog

Op mijn website vind je de pagina Over mij en mijn blog waarin ik antwoord geef op de volgende vragen: Wat wil je van mij weten? Hoe ik heet? Waar ik woon? Waar de naam “de hort op” vandaan komt? Waar ik over schrijf? Ik zal het je allemaal vertellen.

Stadswandeling Appingedam: het Venetië van het Noorden

Er zijn van die steden die je alleen kent van naam, maar waar je zelf nog nooit bent geweest. Appingedam is ook zo’n stad. Een stadswandeling is dan een goede manier om deze ooit zo bloeiende handels- en vestingsstad nader te onderzoeken. En ook om te zien of Appingedam de titel ‘Het Venetië van het Noorden’ eer aan doet, of dat dát toch te hoog gegrepen is!

Appingedam

De zin- en onzin van een annuleringsverzekering

Bij dit artikel prijkte een foto van een paar voeten. Met keurig gelakte teennagels, maar wel in het gips. Dit zijn niet mijn voeten. Het is dus niet zo dat ik mijn reis moest annuleren vanwege een ongeval en een beroep moest doen op mijn annuleringsverzekering. Want een annuleringsverzekering sluit ik eigenlijk nooit af. Er kleven namelijk te veel mitsen en maren aan en soms worden de kosten niet vergoed. Maar is dat ook zo?

Weekendtip: Zoek de voordeur in Harlingen

In het historische centrum van Harlingen vind je op de Noorder- en Zuiderhaven een openluchttentoonstelling.
Op houten panelen op de kade staan foto’s van voordeuren van Harlinger huizen. Als je wilt weten om welk huis het gaat, dan zul je de stad in moeten en op zoek moeten gaan naar de afgebeelde voordeur. Een leuke activiteit voor in het weekend dus!

weekendtip

Dit waren de blogposts van week 10. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion