en nog veel meer

Jumbo dagje uit actie voor moeders die de hort op willen

Jumbo dagje uit actie

Bij Jumbo kun je weer voor de leukste dagjes uit sparen. De actie begon op 13 maart jl. en duurt tot en met 30 april 2019. In die periode krijg je bij iedere € 10,-boodschappen een kortingsmunt ter waarde van €2,50 die je kunt verzilveren tijdens verschillende dagjes uit.

Uitje voor moeders die de hort op willen

Naast uitjes voor het hele gezin zoals indoor speelparadijzen, dierentuinen en pretparken zijn er ook uitjes die je zonder je kinderen kunt gaan doen. Wat dacht je van een bezoek aan een museum, een dagje welness of een lekkere High Tea. Ook voor deze actiteiten kun je kortingsmunten sparen.

Korting op High Tea

De High Teas die meedoen aan deze actie worden verzorgd door Fletcher hotels. En omdat er nogal wat Fletcher hotels zijn kun je terecht op 80 locaties, verspreid door heel Nederland. Een High Tea voor 2 personen kost normaal € 49,00. Maar met Jumbo kortingsmunten kun je op bepaalde dagen € 30,00 korting krijgen. En dan is een High Tea natuurlijk heel voordelig.

Tip: Ga een weekendje weg en boek een Fletcher Hotel! Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. Aan het strand, midden in de duinen, maar ook in de Limburgse heuvels of in één van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn alle hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.

Hoe werkt de Jumbo dagje uit actie?

 • Allereerst doe je je boodschappen bij de Jumbo supermarkt. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je één gratis kortingsmunt t.w.v. €2,50. Hoe meer munten je hebt hoe meer korting je kunt krijgen. Dus stapel je korting van € 2,50 tot € 25,- per kaartje.
 • Je kunt Kortingsmunten sparen t/m dinsdag 30 april 2019.
 • Je kortingmunten verzilveren kan t/m 5 januari 2020.
 • Verzamel je munten en bewaar ze. Dit kan makkelijk door de app te downloaden. Kras de kraslaag van de munt en scan de QR code.
 • Kies het gewenste Dagje Uit en de bezoekdatum. De maximale korting op een High Tea of een ander dagje uit is op sommige dagen hoger dan op andere dagen. Wat gunstige dagen en data voor een High Tea zijn zie je in dit overzicht.
 • Voer de kortingscode handmatig in en bestel direct, óf gebruik de gescande codes uit je app door in te loggen met je app account. Hierna ontvang je het gekozen product of informatie hierover per mail.
 • Kies je voor een High Tea dan moet je ook de bestelcode verzilveren via www.highteabijfletcher.nl.

Mitsen en maren

Natuurlijk kleven er ook mitsen en maren aan deze kortingsactie van Jumbo. Ik zet ze even op een rijtje:

 • Wil je voordelig naar de bioscoop met je kortingsmunten dan kun je alleen bij Vue Cinemas terecht en alleen van maandag t/m donderdag.
 • Kies je voor een dagje welness dan kun je terecht op 4 locaties in Nederland (waarvan 1 in het Noorden van het land) en 1 in België.
 • Er doen 4 musea mee. Waarvan 3 in eigen land en 1 in België.
 • Hou je van pretparken, dierentuinen of van een actieve dagjes uit dan is er wel volop keuze.

Toch is het wel een leuke actie van Jumbo. Temeer omdat je niet meer hoeft te doen dan alleen maar boodschappen doen, te sparen en te verzilveren. En wil je dat niet dan maak je gewoon iemand anders blij met je kortingsmunten.

Wil je wel een dagje uit maar heb je geen munten kunnen sparen?  In 14 tips waarmee je voordelig naar het museum kunt vind je allerlei website die ook korting geven op een dagje uit!

 1. Hallo, met de kortingsmunten van de jumbo naar de vue. Hoe werkt dit? Ik kan het nergens vinden.
  Graag meer info.

 2. blij dat de actie weer is begonnen, ben al volop aan het sparen! Ik kwam ook nog een website tegen die ik niet kende, Spydeals. Daarop staan ook veel dagjes uit met korting.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial