en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 12

lees(ie)zondag 12

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 12 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Jumbo dagje uit actie voor moeders die de hort op willen

Bij Jumbo Supermarkten kun je weer voor de leukste dagjes uit sparen. Naast uitjes voor het hele gezin zoals indoor speelparadijzen, dierentuinen en pretparken zijn er ook uitjes die je zonder je kinderen kunt gaan doen. Dus ook leuk voor moeders die de hort op willen. Zoals een bezoek aan een museum, een dagje welness of een lekkere High Tea. Ook voor deze actiteiten kun je kortingsmunten sparen.Jumbo dagje uit actie

De stad versus het platteland

In 2001 verhuisden wij naar het platteland. Waar mijn man aan een nieuwe baan begon, wij een verbouwde boerderij kochten; onze kinderen naar de basisschool zouden gaan en ik eveneens een leuke baan vond.
Nu bijna 18 jaar later maak ik de balans op van ons “nieuwe leven”. Want hoe romantisch het ook klinkt: Er zit wel een groot verschil tussen de stad en het Friese platteland.

Koop een boek tijdens de Boekenweek en reis gratis met de trein

Op 23 maart begint de boekenweek. Tijdens deze week staat het Nederlandse boek centraal en zijn er weer verschillende acties. De leukste actie vind ik dat je op de laatste zondag van de Boekenweek gratis met de trein mag reizen, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk.Boekenweek

Fietsen in Valencia

Het is alweer 2 jaar geleden dat ik samen met mijn dochter in Valencia was. Toch kijk ik er met veel plezier op terug. Met name op onze fietstochten door de stad en de omgeving. Want als je Valencia echt wilt ontdekken: pak dan de fiets. Met wat Hollandse fietservaring is fietsen in Valencia namelijk prima te doen. Er zijn veel fietspaden en de verkeerslichten, speciaal voor fietsers, sluiten goed op elkaar aan. Ook staan op alle plattegronden (ook die je gratis krijgt in je hotel) de fietsroutes aangegeven. Fietsen in Valencia is een aanrader.

Weekendtip: ga pannenkoeken bakken

Vrijdag 22 maart was het nationale pannenkoekendag. Mijn weekendtip was dan ook: Ga pannenkoeken bakken. Ter gelegenheid van Nationale pannenkoekendag deel ik het recept van mijn favoriete pannenkoek met mozzarella, tomaat en pesto.

Dit waren de blogposts van week 12. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial