en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 13

lees(ie) zondag week 13

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 13 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Wat je kunt doen tegen inbrekers op het platteland

“Inbrekers trekken naar het platteland” lees ik op internet. Criminelen hebben het tegenwoordig vooral op minder bevolkte gebieden voorzien. Voelde je je vroeger enigszins veilig als je een (waak)hond had én een oprit met grind, die ongenode bezoekers moesten afschrikken. Tegenwoordig is een beveiligingssysteem geen overbodige luxe op het platteland. Het schijnt dat er tegenwoordig allerlei camera’s zijn, die tijdens je afwezigheid je huis in de gaten houden.  Hoe je altijd en overal in contact kunt staan met je woning lees je in Wat je kunt doen tegen inbrekers op het platteland.

inbrekers op het platteland

Marktplaats is óf hebbes óf dikke pech

Sommige mensen hebben een haat-liefde verhouding met Marktplaats, maar zelf ben ik een grote fan en bied daar graag mijn overbodige spullen te koop aan.
Maar er bestaan ook Marktplaats ergernissen. En daar ga ik het vandaag in Marktplaats is óf hebbes óf dikke pech over hebben.

Wat kun je doen als je de Hema bungalowweken hebt gemist

De HEMA bungalowweken zijn er weer. Dit betekent dat je tegen een voordelig tarief bij Landal een vakantiebungalow kunt boeken. Maar wat als je deze actie net hebt gemist of nou net jouw periode er niet bij zit. En wel een weekend of een midweek in een bungalow van Landal wilt verblijven? Dan kun je natuurlijk allerlei sites langslopen om wat korting te bemachtigen. Maar hoe lang ben je daar niet mee bezig. En nog erger. Wat levert dat je op? Je kunt veel beter gelijk een kijkje nemen op de website van ParkAanbiedingen . Daar vind je namelijk regelmatig superscherpe aanbiedingen voor de Landal vakantieparken.  Je leest er alles over op Wat kun je doen als je de Hema bungalowweken hebt gemist.

Het nut van een goede reisverzekering

Een reisverzekering sluit je niet alleen af voor je wintersportvakantie. Ook tijdens een weekendje weg of je zomervakantie kan deze verzekering goed van pas komen. Zelf heb ik al jaren een doorlopende reisverzekering van de ANWB. Maar er zijn natuurlijk meer reisverzekeringen. Dure én goedkope. Door deze te vergelijken vind je gelijk de verzekeraar die past bij jouw wensen en met de laagste premie. Een reisverzekering vergelijken gaat heel gemakkelijk en levert je vaak een flinke besparing op.

Dit waren de blogposts van week 13. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial