Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je, ondanks het mooie lente weer tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 14 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Onder de loep: Natuurhuisje.nl

In de nieuwe rubriek “onder de loep” ga ik mij verdiepen in Natuurhuisje. nl. Ik zie namelijk zo vaak advertenties over deze vakantiewoningen voorbij komen dat ik hier erg nieuwsgiering naar ben. Dus ga ik uitzoeken wat het aanbod is, of de website een beetje duidelijk is en waarmee Natuurhuisje.nl zich onderscheidt van andere vakantiewoningen. Maar ik ga natuurlijk ook kijken of er geen addertjes onder het gras zitten als je zo’n huisje wilt boeken. In Onder de loep: Natuurhuisje.nl lees je mijn bevindingen.

Natuurhuisje.nl onder de loep

Wat moet je doen als je met je auto te water raakt?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik las over een auto die te water was geraakt. Gelukkig zijn de inzittenden op eigen kracht uit de auto komen en de takelwagen heeft de auto weer op het droge gehaald. Maar dit bericht zet mij toch wel aan het denken. Temeer omdat ik ook vaak langs het water rijd.In dit artikel vertel ik wat je moet doen als je met je auto te water raakt.

Mijn blog op Friesland.nl

Weet je nog dat  ik aan mijn eigen Elfstedentocht begon. Beschreven vanuit Hollands perspectief.  Er staan nog 2 steden op mijn to-do lijst maar dan heb ik ze allemaal gehad.

Dat mijn stukjes niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt uit een mail die ik vorige week ontving van Merk Fryslân, dé regiomarketing organisatie van Friesland  met daarin onderstaande tekst.

Voor de 750.000 jaarlijkse unieke bezoekers van onze website Friesland.nl hebben wij voor de pagina “Ontdek de Elfsteden” onder andere jouw blog uitgelicht over IJlst.
We hebben de blog een korte inleiding gegeven en door gelinkt naar jouw website waar bezoekers de hele blog kunnen uitlezen.

elf steden IJlst Friesland.nl

Leuk hé? Wil je het artikel lezen ga dan even naar de website van Friesland.nl. Via deze link  https://www.friesland.nl/nl/ontdek/de-elf-steden/ijlst kun je mijn artikel nog eens lezen.

Wat is voordeliger? Een pakketreis of een losse vlucht + hotel?

Vaak wordt gezegd dat als je een vlucht en hotel los boekt je voordeliger uit bent dan met een pakketreis. Volgens de Consumentenbond kun je soms honderden euro’s besparen als je een vliegticket bij een goedkope luchtvaartmaatschappijboekt en je verblijf regelt via de site van het buitenlandse hotel. Maar is dat ook zo? Ik ga het uitzoeken. En is het artikel Wat is voordeliger? lees je mijn bevindingen.

Hoe is het met het zevenblad?

En dan is er weer het zevenblad, dat weer de kop op steekt. Het is lente dus het zevenblad groeit weer welig in mijn tuin. Om al dit onkruid te verwijderen haalde ik vaak de hele border leeg. Maar omdat dit zo veel werk was koos ik vorig jaar voor een wat minder rigoreuze aanpak. Of dat een goede zet was geweest lees je in Hoe is het met het zevenblad?

Dit waren de blogposts van week 14. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion