en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 15

lees(ie) zondag week 15

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 15 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Mijn blog bestaat 3 jaar

Op 8 april jl. was Mam is de hort op jarig en bestond mijn blog precies 3 jaar. Dat moet gevierd worden! Of toch niet. Want ik hou helemaal niet van vieren. En helemaal niet als het om mijn verjaardag gaat. Die laat ik het liefst stilletjes voorbij gaan. Maar met mijn blog is dat anders. Mijn blog ga ik gewoon in het zonnetje zetten.

Mijn blog bestaat 3 jaar

Bellen op afspraak

Het klinkt misschien gek: bellen op afspraak. Alsof je naar de dokter gaat of een afspraak hebt met een instantie. Maar mijn beste vriendin en ik doen het al jaren. Omdat zij in de Randstad woont en ik in het Noorden zien wij elkaar niet zo vaak. Dus als we dan met elkaar bellen dan hebben we elkaar veel te vertellen. En daar hebben we dan tijd voor nodig. En dat plannen we in. En dat bevalt prima.

Fietsen door de Ooijpolder

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik een fietstocht maakte door de Ooijpolder. Maar deze prachtige route door verschillende landschappen wil ik graag nog een keer delen.

IJsheiligen. Geloof jij erin?

Ik kan me er een beetje over opwinden. Over die plantjesmarkten die begin april al worden gehouden. Alsof ze een wedstrijd houden van wie er het eerst mee begint. Vooral supermarkten en bouwmarkten hebben er een handje van.
Ik vind het niks en zal je vertellen waarom. Ik geloof namelijk in de IJsheiligen.

Dit waren de blogposts van week 15. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial