Reizen

Voordelig de hort op met Koningsdag

Klaar voor Koningsdag

Koningsdag én Koningsnacht zijn populaire reisbestemmingen komende week. Veel mensen willen naar de hoofdstad om juist daar de verjaardag van de Koning te vieren. Of willen hem in levende lijve zien tijdens zijn bezoek aan Amersfoort. Dus mocht je op 27 april besluiten om “de hort op” te gaan, lees dan even verder.

Voordelig de hort op met Koningsdag

Helaas kun je op Koningsdag geen gebruikmaken van voordelige treinkaartjes die zo hier en daar worden aangeboden. En ook het Studentenreisproduct komt met allerlei restricties, waardoor gratis reizen vrijwel uitgesloten is. Toch is er een mogelijkheid om op Koningsdag voordelig  te reizen.

Spotgoedkoop naar Amsterdam

Ga jij Koningsdag in Amsterdam vieren? Speciaal voor Koningsdag heeft de Flixbus een actie waarmee je spotgoedkoop naar Amsterdam kunt. Zo zijn er al tickets te verkrijgen vanaf € 4,99. KIik gauw op de website van Flixbus en boek snel een ticket  voor de heen- én de terugreis.

FlixBus

Scoor 20% korting op een treinkaartje

Ga je liever met de trein? Koop dan een  Oranje-retour van de NS, waarmee je 20% korting krijgt op de prijs van een normaal treinkaartje. Het Oranje retour is een e-ticket die je online bestelt. Dat gaat heel gemakkelijk via de website van de NS.

Laatste Nieuws: In 2019 is er GEEN Oranjeretour te koop! Ik heb het voor je uitgezocht maar er is op geen enkele manier korting te verkrijgen op een treinkaartje op Koningsdag!

Willem Alexander viert zijn verjaardag dit jaar in Amersfoort.  Dus wil je  hem, koningin Máxima en hun familie live aanschouwen? Kom dan naar Amersfoort. De route die de Koninklijke familie aflegt vind je HIER. 

Kortom het maakt dus niet uit waar je Koningsdag gaat vieren op 27 april a.s.  Maar als je voordelig de hort op wilt,  dan is het wel handig om je reis op tijd te regelen.

Waar ga jij Koningsdag vieren?

  1. Ik denk dat wij dit jaar thuis blijven. Toen de kinderen klein waren vond ik het superleuk om met hen naar een vrijmarkt te gaan maar nu ze ouder zijn vind ik het stiekem soms best veel troep. En het is druk. Dus ik denk dat ik een oranje tompouce koop en dat we die thuis feestelijk opeten.

  2. Verena

    Oh dat wist ik niet! Dat kan een hoop geld schelen op Koningsdag 🙂

  3. Ik ga Koningsnacht en Koningsdag in Eindhoven vieren! veel plezier alvast

  4. Als Belg kijk ik altijd met de volste verbazing naar al die Orange-gekte op Koningsdag… 🙂 Geniet ervan!

  5. Supertof idee! Ik woon in België, dus ik vier niet echt koningsdag, maar ik vind het wel heel interessant om te weten =)

  6. Dat is nog eens een handige tip. Maar ergens ben ik wel een voorstander van gratis treinreisjes op deze dag. Er worden namelijk zoveel activiteiten georganiseerd die gratis zijn, daar zal gratis reizen met het openbaar vervoer mooi op aansluiten 🙂

  7. Gewoon hier in Doetinchem. We gaan ’s ochtends met het gezin oranje tom poucen eten bij de Hema : )

  8. Oeh wat goed om te weten dit! Ik wil binnenkort weer met de trein gaan en denk dat ik dan op koningsdag ga als ik dit zo lees.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial