en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 17

lees(ie) zondag week 17

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 17 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Maak je huis in 7 stappen verkoop klaar

Onze woonboerderij is te koop; wij gaan ons mooie stulpje verkopen. Na (bijna) 20 jaar is het mooi geweest. Het is tijd voor een nieuw begin. Vrijdag is er een bord in de tuin gezet en komt ons huis op Funda te staan. Maar voordat het zover is zal ons huis eerst verkoop klaar gemaakt moeten worden. Maar hoe maak je je huis verkoop klaar? In dit artikel vertel ik hoe ik dat heb aangepakt; dat verkoop klaar maken van je huis. 

Ben je zelf op zoek naar een mooie woonboerderij in Friesland? Of ken je iemand die naar het platteland wil verhuizen? Neem dan gerust een kijkje in ons huis.
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Makelaardij Friesland voor een bezichtiging. Dan zorg ik ervoor dat alles er piekfijn uitziet!

Hollandse kijk op de Friese Wouden

Een paar jaar geleden reisde een groep Bloggers af naar de Friese  Wouden, om dit nog “onbekende stukje” Fryslân te ontdekken. Omdat ik in dit deel van Friesland woon had ik er graag bij willen zijn. Met name  om te horen hoe mensen “van buiten”, dit deel van Fryslân ervaren. Maar ook op eigen gelegenheid is het leuk om mijn omgeving te ontdekken vanuit het oogpunt van een toerist. Of als Hollander in de Friese Wouden. In het artikel Hollandse kijk op de Friese Wouden lees je mijn bevindingen.

De leukste blote voetenpaden op een rijtje

Blote voetenpaden worden steeds populairder. En er komen er steeds meer. Want het is natuurlijk hartstikke leuk om op je blote voeten door de natuur te lopen en vaak liggen deze paden in de mooiste natuurgebieden. Zoals bij mij om de hoek in de Doezumermieden; dáár ligt ’t Blôde Fuottenpaad in Opende op de grens van Groningen en Friesland. Maar er zijn er veel meer. In de leukste blote voetenpaden op een rijtje vind je een overzicht van alle paden in Nederland én in België.

Jumbo dagje uit actie voor moeders die de hort op willen

Sparen voor de leukste dagjes uit kan nog  t/m 30 april 2019. Dan is deze actie van Jumbo supermarkten weer voorbij.  In Jumbo dagje uit actie voor moeders die de  hort op willen vind je niet alleen tips voor moeders die de hort op willen? Je vindt er ook de link naar het artikel 14 tips waarmee je voordelig naar het museum kunt.  Met daarin heel veel websites waarmee je korting kunt krijgen op verschillende dagjes uit.

Dagje Beekse bergen

Samen met mijn zoon was ik vrijdag een dagje op safari in de Beekse Bergen. Je rijdt welliswaar met meerdere auto’s door het park, maar wel met allemaal vrolijke mensen en dan maakt het niet uit als je even moet wachten voor overstekend wild.

Volgende week vind je op mijn blog alles over de Beekse bergen: de autosafari, de boottocht die je kunt maken, wat je er allemaal nog meer kunt beleven, maar ook met welke acties je korting kunt krijgen op je toegangsbewijs.

week 17

Dit waren de blogposts van week 17. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial