en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 18

lees(ie)zondag week18

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je deze bevrijdingsdag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 18 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Voordelig luxe kamperen bij HEMA

Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties dan is deze HEMA kampeeractie iets voor jou! In het voor- en naseizoen kun je voordelig luxe kamperen bij HEMA. T/m 2 juni a.s. kun je bij de HEMA of op HEMA.nl een voucher kopen waarmee je vanaf 110.- in een luxe stacaravan of vanaf 79,– in een volledig ingerichte bungalowtent kunt verblijven. Ik vertel je er van alles over in het artikel Voordelig luxe kamperen bij HEMA

Haal de wereld in huis met Wereldkaarten.nl

Je weet ondertussen wel dat ik ga graag “de hort op”. Ik vind het leuk om nieuwe steden én landen te ontdekken. Maar een echte globetrotter ben ik niet.

Je weet wel zo iemand die altijd op reis is of na terugkomst alweer droomt over een volgende bestemming. Of het liefst de wereld “in huis” wil halen.
En dat kan tegenwoordig. Er zijn prachtige wereldkaarten te koop zoals een vintage wereldkaart die ik in deze blog ga reviewen.

Op safari door de Beekse Bergen

Laatst was ik samen met mijn zoon een dagje op safari in de Beekse Bergen. Via een AH-actie had ik een voordelige ticket gescoord waarmee wij de hele dag in het safaripark konden bivakkeren. Er is in de Beekse Bergen namelijk van alles te beleven: van een safari met je eigen auto of met een speciale safari bus. Maar je kunt ook een boottocht maken, door de uitgestrekte natuur wandelen en oog in oog staan met verschillende “wilde” dieren.

safari in de Beekse Bergen

Voor mijn bezoek maakte ik gebruik van de speciale dierentuinactie van AH. Maar deze actie  is  inmiddels voorbij. Heb je deze actie gemist? Ik heb 10 websites gevonden waar je ook kaartjes met korting voor de Beekse Bergen kunt bestellen.

Herdenken doe ik hier

Op 4 mei rond 18.00 uur wordt er ieder jaar in een weiland in de Zuidoostbeemster in de provincie Noord Holland een herdenkingsplechtigheid gehouden. Een kleinschalig gebeuren met vooraf koffie uit plastic bekertjes en een programmaboekje dat wordt verstrekt aan de kleine groep belangstellenden. Hoewel het korte programma niet meer omvat dan een paar toespraken en het leggen van een krans en wat bloemen, is het een bijzondere bijeenkomst. Waarom ik ieder jaar daar naartoe ga lees je in deze blog.

En dan zit ik ook nog midden in de verkoop van ons huis. Na een week van bezichtigingen is het nu tijd om wassen te draaien. Dus over tot de orde van de dag.

Want potentiële kopers hoeven natuurlijk niet jouw wasgoed aan de lijn zien hangen. Maar ik heb meer tips om je huis verkoop klaar te maken en op orde te houden.

Weekendtip: bezoek een vlooienmarkt

Iedere eerste zaterdag van de maand is er in Bakkeveen een grote vlooienmarkt waar je je tweede hands handel kunt verkopen. Maar er zijn vast meer leuke rommelmarkten. 
Op de website van Meuk is leuk vind je zelfs een agenda waarop je kunt zien wanneer en waar er tweede hands spullen worden verhandeld en je je slag kunt slaan.

Dit waren de blogposts van week 18. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial