en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 19

lees(ie) zondag week19

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je deze moederdag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 19 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Gebruik maaltijdpakketten zonder ze te kopen

Steeds meer zie je reclames over kant en klare maaltijdpakketten zoals Hello Fresh en Marley Spoon die bij je thuis worden bezorgd. Ook Albert Heijn en Lidl proberen een graantje mee te pikken door kant-en-klare gemakdozen aan te bieden.
Maar moet je deze pakketten ook kopen als je een lekkere maaltijd op tafel wilt zetten? Of kun je ze ook als inspiratie gebruiken? In dit artikel vertel ik hoe ik maaltijdpakketten gebruik zonder ze te kopen.

maaltijdpakket Lees(ie) zondag week 19

Op stap met de izi.TRAVEL app

Een paar weken geleden maakte ik een stadswandeling met een routebeschrijving van de ANWB. Op zich was dat best te doen, maar achteraf gezien had ik het ook anders kunnen aanpakken.

Met de izi.TRAVEL app bijvoorbeeld. Een gratis app waarmee je een stad of omgeving kunt verkennen en alle nuttige informatie erbij cadeau krijgt. Off line, dus zonder roamingkosten!

Onder de loep: Tapperuse

Begin dit jaar lanceerde ik een nieuwe rubriek: onder de loep. In deze nieuwe rubriek ga ik mij deze keer verdiepen in Tapperuse.nl. Een app waarmee je bij verschillende attracties en uitjes per minuut kan betalen.

Ik ga uitzoeken hoe het werkt en bij welke uitjes je deze app kunt gebruiken. Maar ook of de app gebruiksvriendelijk is en of je met Tapperuse echt voordeliger uit bent dan wanneer je een gewoon entreebewijs koopt.

Tapperuse onder de loep Lees(ie) zondag week 19

Handbagage, wat is dat precies?

Nu de zomervakantie nadert en jij misschien een vliegreisje hebt geboekt waar je alleen maar handbagage mag meenemen. Is het handig om te weten wat je wel, maar ook wat je niet mag meenemen aan boord? In dit artikel leg ik uit wat handbagage precies inhoudt. 

Weekendtip: beklim een uitkijktoren

Verspreid door het land zijn veel uitkijktorens te vinden. Ga naar boven en geniet van het uitzicht. Daarnaast is het een leuke onderbreking van je wandeling door de Pronkzaal van Oranje. Zeker als je met kinderen op pad bent.
In Oranjewoud in de buurt van Heerenveen vind je een 18 meter hoge uitkijktoren. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over Heerenveen en de verre omgeving. En kun je zelfs Leeuwarden zien liggen.

Dit waren de blogposts van week 19. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial