en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 20

lees(ie) zondag week 20

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om de blogs van deze week te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 20 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Hoe is het bevallen? die 3-daagse stedentrip van de HEMA?

Steeds vaker worden er stedentrips met onbekende bestemming aangeboden. Zelf vind ik dit soort reisjes best spannend. Maar Susan en haar vriendin durfden het aan en vertelden mij na afloop hoe de 3-daagse stedentrip van HEMA hen is bevallen.

Glasvezel in het buitengebied

It giet oan. Glasvezel in het buitengebied van de gemeente Achtkarspelen komt steeds dichterbij. Overal in de buurt steken oranje kabels uit de grond wat betekent dat de wij binnenkort aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.
En dat is goed nieuws. Maar het was wel spannend of dit project wel door zou gaan. In het artikel glasvezel in het buitengebied kun je lezen welke hobbels er genomen moesten worden.glasvezel in het buitengebied week 20

We gaan voor glamping. We huren een lodgetent

In opdracht van Allcamps zocht ik naar de verschillen tussen camping en glamping. Want na jaren met veel plezier gekampeerd te hebben met onze eigen De Waard tent, heb ik het wel gehad met dat gesjouw met die zware tent. Ik heb er geen zin meer in. Toch hou ik van de charme van kamperen, maar dan niet met onze eigen tent. Dus gaan we voor glamping: we huren een lodgetent. De voordelen van zo’n ingerichte tent vind je in deze blog.

Glamping lodgetent week 20

Met de auto naar Schiphol. Waar laat je dan je auto?

Ik blijf een beetje in de “vakantiesfeer”. Want ga je deze zomer op vakantie en vlieg je vanaf Schiphol? Waar parkeer je dan je auto? En wat kost dat niet? Want als je in het Noorden woont en om 5.30 uur op Schiphol moet zijn dan is de trein geen optie.
Ik heb daarom verschillende mogelijkheden van lang parkeren uitgezocht en verwerkt in deze blogpost.

Weekendtip: Ga de pontjesroute fietsen

De pontjesroute, die onderdeel is van de 8 van Grou in een begrip in Fryslân. Zij dankt haar naam aan de twee lussen die de fietsroute maakt. Met een beetje fantasie zie je dat deze 2 lussen een 8 vormen. En omdat de route dwars door het Friese Merengebied loopt en je daarom op verschillende plaatsen per pont wordt overgezet, wordt de route ook wel ‘pontjesroute’ genoemd.

Dit waren de blogposts van week 20. Wil je niks missen van Mam is de hort op. Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag!

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial