Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je deze Pinksterdagen tijd om wat blogs te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 23 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Ontdek een nieuwe woonplaats met deze 10 tips

Hoera onze woonboerderij is verkocht, dus gaan we op zoek naar een andere woning in een woonplaats die nieuw voor ons is en waar we (bijna) geen mensen kennen. Reden temeer om goed uit te zoeken of deze nieuwe woonplaats bij ons past. Ik geef 10 tips die kunnen helpen bij het ontdekken van een nieuwe woonplaats. En je leest ook waar wij binnenkort naartoe verhuizen.

Ik test de Velo-X fiets telefoonhouder

Tegenwoordig zijn er verschillende telefoonhouders te koop die je gemakkelijk op het stuur van je fiets bevestigt en zo te verstellen zijn dat je tijdens het fietsen er geen last van hebt en goed zicht houdt op het scherm van je smartphone. Een tijdje geleden testte ik voor Phonextra ik de Velo-X fietstelefoonhouder en in deze blog vertel ik wat ik ervan vind.

Zomer in Fryslân: Fierljeppen

De zomer komt er aan: dus tijd om weer wat leuke Friese activiteiten en evenementen te belichten. Dan mag  het fierljeppen in een blogpost over Fryslân natuurlijk niet ontbreken. Want het Friese polsstokverspringen is heel leuk om naar te kijken. Maar ook om een keertje zelf te doen.

fierljeppen sloot

Hoe werkt dat nou? Zo’n blog

Als je zelf een blog hebt dan weet je precies hoe dat werkt: zo’n blog. Dan weet je dat je onder het blogbericht je reactie kwijt kunt. En dat je het artikel ook kunt delen op sociale media.
Maar of een willekeurige lezer; iemand die spontaan een kijkje komt nemen op Mam is de hort op dat ook weet. Misschien wel niet. Vandaar dat het hoog tijd wordt om je eens mee te nemen in Hoe werkt dat nou? Zo’n blog

Weekendtip: bananenbrood bakken

Ik ben de laatste tijd regelmatig op zoek naar snelle ontbijtjes en het liefst die je ook mee kunt nemen. En ook op andere plekken dan aan de ontbijttafel kan nuttigen. Zo maakte ik een tijdje geleden dit bananenbrood. En daar ben ik erg enthousiast over.

Dit recept van bananenbrood dat ik vond op Smulweb is super makkelijk te maken. Ik heb er mijn eigen draai aangegeven en zie hier het resultaat.

Wat kun je hier nog meer verwachten?

Op Mam is de hort op probeer ik jou te inspireren hoe je simpel weg kunt gaan voor niet te veel geld, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Je vindt op mijn blog artikelen over: hoe je voordelig een hotel kunt vinden, wat je krijgt voor een citytrip van een paar dagen, maar ook over de houdbaarheid van een cadeaubon en waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten in mijn eigen omgeving te belichten; want ook in het Noorden is veel te beleven.

Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Pinksterdagen!

Groet van Marion