en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 24

lees(ie)zondag week 24

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om wat blogs te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 24 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Winnen met een Facebookactie

Hoe vaak doe je niet mee met een Facebookactie? In de hoop de prijs die eraan hangt ook te winnen? Vaak denk ik. Maar meestal win je niets. Want er doen duizenden mensen aan dit soort acties mee en er kan maar één de gelukkige winnaar zijn.

Toch komt het voor dat je een prijs wint met een Facebookactie. Dat je, door je aan te melden als tester van een elektrische fiets wordt uitgekozen en deze tweewieler na de testperiode ook mag houden. Echt. Het kan!

10 tips voor een goede hotel hygiëne

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat Nederlandse hotelkamers ronduit smerig kunnen zijn. Ik zeg met nadruk kunnen, omdat ik zelf nog nooit in een smerige hotelkamer heb overnacht, ondanks dat ik nooit heel veel betaal voor een hotelovernachting.
Toch zou ik wel graag willen weten hoe je kunt zien of je hotelkamer een beetje proper is.
In het artikel “garantie voor een hygiënisch hotelverblijf” vond ik 10 tips voor een goede hotel hygiëne die ik vrij voor je heb vertaald.

Fietsen over de Westfriese Omringdijk

Het is ruim 30 jaar geleden dat ik samen met mijn nicht de Westfriese Omringdijk fietste. Destijds op een gehuurde tandem, maar nu wij wat ouder zijn kiezen wij voor meer comfort en gaan we op de e-bike. Deze bijna 143 km lange fietsroute gaat door polders, langs molens en stolpboerderijen die zo typerend zijn voor het Westfriese landschap. Maar je fietst ook langs het IJsselmeer en door steden met een oude historie.

Onder de loep: Natuurhuisje.nl

Op Facebook zie ik regelmatig een advertentie van Natuurhuisje.nl voorbij komen. Die huisjes zien er zo leuk uit dat ik gelijk wil boeken. En ik ben niet de enige. Veel van mijn Facebookvrienden vinden Natuurvriendenhuisje kennelijk leuk en volgen deze pagina. Vandaar dat ik deze organisatie onder de loep ga nemen.
Mijn bevindingen lees je in de blogpost: Onder de loep: Natuurhuisje.nl

Dit waren de blogposts van afgelopen week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial