en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 25

lees(ie) zondag week 25

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om wat blogs te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 25 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. En dat zijn er nogal wat, want op dit moment zwemt Maarten van der Weijden de 11 stedenzwemtocht. En daarom deel ik op de momenten dat hij een elfstedenstad aandoet, op Facebook een blogpost over deze Elfstedenstad. Maar dan vanuit Hollands perspectief. Als je op de rode link klikt kun je het artikel nog eens terug lezen.

Slapen in een Restinn: een hotelhuisje op het platteland

Tijdens onze fietstocht over de Westfriese Omingdijk sliepen wij in een Restinn: een hotelhuisje midden op het platteland. Een comfortabel onderkomen met fijne bedden, een zitje, eigen koelkast en terras. En ook nog eens gunstig gelegen aan de fietsroute. Een soort “logeren bij de boer” maar dan wel in een combinatie met veel comfort.Restinn week 25

8 caravantips van “diehard”caravanners

Als je voor het eerst met een caravan op vakantie gaat, zoals wij vorig jaar dan zijn goede adviezen altijd handig. Voor deze blog verzamelde ik 8 caravantips van ‘diehard’ caravanners.
Heb jij zelf nog tips die niet in dit rijtje voorkomen? Deel ze gerust.

Overal is een markt voor

Of het nou vintage, kleding, antiek of de wekelijkse warenmarkt is? Overal is een markt voor in Fryslân. Niet alleen de Friezen zijn er gek op. Ook buiten de Provincie heeft men de Friese markten ontdekt. Zeker de rommelmarkten. Want het schijnt dat de “meuk” die in het Noorden wordt aangeboden veel voordeliger is dan elders in het land. Maar er zijn meer leuke markten in Fryslân deze zomer. Reden genoeg om ze even op een rijtje te zetten.overal is een markt voor week 25

Shop slim. Lever oude kleding in

Kreeg je voorheen alleen bij H&M korting in ruil voor oude kleding. Er zijn steeds meer winkels die gebruikte spullen inzamelen. Een goede zaak, want er belandt nog te veel kleding in de vuilnisbak. Terwijl kleding en schoenen heel goed hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Dus shop slim. Lever eerst oude kleding in en ontvang in ruil daarvoor een flinke korting op je (volgende) aankoop.

Weekendtip: Elfstedentocht

Je kunt de Elfstedentocht op verschillende manieren doen: schaatsend, op de fiets, per kano, met een boot, maar ook zwemmend.
Dit weekend staat de #11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden volop in de belangstelling. Kortom: Op naar Friesland voor een zomerse Elfstedentocht. En tussentijds bezoek je natuurlijk ook even een of meerdere van deze 11 leuke steden die ik belicht vanuit Hollands perspectief.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial