en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 26

lees(ie) zondag week 26

Het is zondag: Lees(ie) zondag. Misschien heb je vandaag tijd om wat blogs te lezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 26 op een rijtje, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij.

Bieden voor beginners

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet teveel weg. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen. Want als je het bieden een beetje door hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. Met deze 6 tips kan het bieden bijna niet mis gaan.

De Hotelweek is gestart. Grijp je kans!

Op 25 juni jl. begon de HotelWeek. Boek je tussen nu en 1 juli bij #Hotelspecialseen overnachting in 3 of 4 sterren hotel dan betaal je hiervoor een fractie van de prijs. In het artikel de hotelweek is gestart. Grijp je kans  vertel ik hoe het werkt en waar je op moet letten als je een hotelkamer gaat boeken.

Kip Cajun salade naar een recept van la Place

Niet zo heel lang geleden at ik een heerlijke salade bij la Place. Een zogenaamde Kip Cajun salade. Die was zo lekker dat ik gelijk op zoek ging naar het recept. En laat je dit recept nou gewoon op de website van la Place kunnen vinden? Daarnaast heb je de meeste ingrediënten vaak in huis of je vindt ze gewoon in de supermarkt. Kun je gelijk aan de slag met deze kip Cajun salade.Cajun salade van la Place salade

De leukste blote voetenpaden op een rijtje

Niet alleen ouders met kinderen weten het blote voetenpad te vinden. Zelf vind ik het ook leuk om op mijn blote kakkies het pad te lopen.
Want doordat de ondergrond varieert van zacht gras, tot super droge paden, modderige stukken en verkoelende poelen is het een heerlijke massage voor je onderdanen, wat na afloop heerlijk zachte voeten oplevert. Waar in Nederland en België je deze blote voetenpaden kunt vinden lees je in deze blogpost.

Weekendtip: ga een toren beklimmen

Ga in het weekend een toren beklimmen! Bijvoorbeeld De Peperbus in Zwolle. Als je over de snelweg rijdt en Zwolle passeert zie je de 75 meter hoge Onze Lieve Vrouwe toren, zoals de toren eigenlijk heet, boven de geluidswal uitsteken. Klim omhoog en geniet van het prachtige uitzicht waarop je na afloop wordt getrakteerd!

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial