en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 28

lees(ie) zondag week 28

Heb je doordeweeks geen tijd om mijn blogberichten te lezen. Dan is er Lees(ie) zondag waar je alle artikelen van afgelopen week nog even kunt teruglezen. In deze blogpost zet ik niet alleen de artikelen van week 28 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. als je op de rode link klikt kun je ze nog een keer terug lezen.

Help ik ga verhuizen! Waar moet ik allemaal aan denken?

Eind augustus ga ik verhuizen. Dat lijkt nog een “ver van mijn bed show”, maar voordat je het weet is het zover. En er moet best nog veel gebeuren.

Je moet aan zo veel dingen denken als je gaat verhuizen. Vandaar dat ik in deze blogpost beschrijf waar ik tegenaan liep. Maar ook welke tips heel handig zijn. Doe er je voordeel mee. Misschien heb jij er wat aan als je gaat verhuizen.

Geef zakkenrollers geen kans met deze 10 tips

Zakkenrollers zijn een veelvoorkomend probleem in grote steden. Dat er in de metro of in de toeristenbus iemand ‘per ongeluk tegen je opbotst, waardoor je even niet oplet en degene op hetzelfde moment je portemonnee uit je broekzak haalt. Zeker als het erg druk is kan een zakkenroller vaak ongemerkt zijn slag slaan.

Maar hoe kun je voorkomen dat je gerold wordt? Ik geef je 10 tips waar je op moet letten zodat je niet beroofd wordt.

Gratis leesplezier met de VakantieBieb

De VakanBieb is weer open! Dat wordt weer lekker lezen in de vakantie! Vanaf 1 juli kun je met de VakantieBieb-app alles lezen wat je maar wilt: spannende boeken, chicklit, literatuur en informatief. En dat is helemaal gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Daarnaast zijn er ook een aantal luisterboeken beschikbaar. Fijn voor onderweg naar je vakantieadres.VakantieBieb

Wat vind ik het allerleukste aan vakantie?

Een poosje terug zag ik een tweet voorbijkomen van Vakantaseren, met daarin de vraag “Wat vind jij nou het allerleukste aan vakantie?” Je kon kiezen uit 3 antwoorden:

  • Voorpret
  • Onderweg zijn
  • Herinneringen ophalen

Die vraag zette mij aan het denken. Want wat vind ik zelf het leukste aan vakantie? Mijn antwoord op deze vraag lees je in deze blogpost.

Street Art Amsterdam: de NSDM Werf

Door een blogpost van MyFootprints.nl ging ik samen met mijn dochter naar de NSDM-werf in Amsterdam Noord. Een bijzondere plek waar creatievelingen de gaafste Street Art showen. De link naar de blog van Ivonne: ‘ Street Art Amsterdam: de NSDM Werf’ vind je op Mam is de hort op. In haar blogpost lees je alles over de Werf, de kunstwerken en zie je een aantal prachtige foto’s die zij maakte.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial