en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 29

lees(ie) zondag week 29

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen. Dan is er Lees(ie) zondag waar je alle artikelen van afgelopen week nog even kunt teruglezen. In deze blogpost zet ik niet alleen de artikelen van week 29 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. als je op de rode link klikt kun je ze nog een keer terug lezen.

5 dingen die ik niet het gedaan toen ik in Friesland woonde

Beschouw deze blogpost maar als een biecht. Want in de 18 jaar dat ik in Friesland woon zijn er namelijk 5 dingen die ik niet heb gedaan maar die wel op mijn to-do list stonden. Natuurlijk zijn er veel meer dingen die ik had willen doen. Maar bij deze 5 was ik echt van plan er een keer naartoe te gaan. Maar is het er in al die jaren toch niet van gekomen. Waarom niet lees je in deze blog.

Echt kamperen doe je in een De Waard

Kampeer jij nog met een “echte” tent? In eentje  van stevig katoen, die tegen een stootje kan. Dus niet in een caravan,  een mobile home of in een tent die in een paar minuten staat.

Ik hou namelijk van een echte tent. Dat is er voor mij maar één: een De Waard. Maar de De Waard tenten lijken een uitstervend ras te worden. Je ziet ze nog maar zelden op de camping. Terwijl er vroeger toch een hele hype rondom deze tenten was. Als je een De Waard had, dan kampeerde je pas echt!

Ingognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Ik ben geregeld op het internet te vinden op zoek naar de beste deals. Voor bijvoorbeeldvoor een stedentrip.
Maar als ik na een paar dagen weer op mijn computer inlog, om dat leuke reisje aan mijn huisgenoten te laten zien, zie ik een hele ander bedrag. De aanbieding die ik op het oog heb is nu aanzienlijk duurder dan een paar dagen geleden.
Hoe dat komt vertel ik in Ingognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Onder de loep: Tapperuse

In deze “onder de loep” ga ik mij verdiepen in Tapperuse.nl.  Een app waarmee je bij verschillende attracties en uitjes per minuut kan betalen.

Ik ga uitzoeken hoe het werkt en bij welke uitjes je deze app kunt gebruiken. Maar ook of de app gebruiksvriendelijk is en of je met Tapperuse echt voordeliger uit bent dan wanneer je een gewoon entreebewijs koopt.Tapperuse onder de loep

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial