en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 30

Lees(ie) zondag week 30

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Dan is er Lees(ie) zondag waar je alles van afgelopen week nog even kunt teruglezen. In deze blogpost zet ik niet alleen de artikelen van week 30 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Als je op de rode link klikt kun je ze nog een keer terug lezen.

Onder de loep:2e toegangskaartje gratis

Dit keer neem ik het 2e toegangskaartje gratis van AH “onder de loep” . Ik ga uitzoeken hoe het werkt, bij welke uitjes je dit gratis toegangskaartje kunt gebruiken. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je met deze actie echt voordeliger uit bent dan wanneer je een gewoon entreebewijs koopt. Ook ga ik kijken of er geen addertjes onder het gras zitten als je via de Lekker weg – Lekker thuis-actie van AH “de hort op wilt gaan”.

Op ActievandeDag vind je trouwens elke dag goede deals van pretparken, hotels, restaurants en nog veel meer. Iedere dag  zie je unieke acties die voor een scherpe prijs worden aangeboden. Kijk snel of er iets voor je bij zit.

Vegetarische lasagne naar een recept van HelloFresh

Je ziet ze steeds meer: kant en klare maaltijdboxen zoals HelloFresh, waarmee je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel zet. Toch heb je niet altijd zo’n gemaksdoos nodig om te genieten van de verrassende recepten van HelloFresh. Met spullen uit je eigen keukenkastje en wat verse producten uit de supermarkt zet je snel een op HelloFresh geïnspireerde maaltijd op tafel. Zoals deze vegetarische lasagne!

Zomer is Fryslân: Tour de Fries

Ik ben gek op de Tour de France. Als het even kan kijk ik tijdens de voorbereidingen van het avondeten met een half oog naar de Ronde van Frankrijk. Niet dat ik er verstand van heb. Van wielrennen begrijp ik niet zoveel. Maar ondanks dat geniet ik des te meer van de mooie beelden die ik voorgeschoteld krijg.

Maar ook in Fryslân kom je aan je trekken als je van wielrennen houdt. In en rondom het plaatsje Surhuisterveen is men nogal wielergek, waardoor er in de periode vóór en vlak na de Ronde van Frankrijk verschillende wielerevenementen worden georganiseerd, zoals de profronde van Surhuisterveen.

8 Dingen die je beter niet kunt doen als je in Rome bent

Een tijdje terug hoorde ik  op het Nieuws dat het bestuur van de ‘Eeuwige Stad’ het helemaal heefdt gehad met toeristen die de vele fonteinen in de stad betreden en bekladden. Voor het beklimmen of betreden van een fontein kun je deze zomer een flinke geldboete krijgen die direct betaald moet worden. Maar er zijn meer dingen die je beter niet kunt doen als je in Rome bent.
In deze blogpost geef ik 8 voorbeelden van dingen die je beter niet moet doen als je in Rome bent. Met daarbij natuurlijk een passend alternatief hoe je het wel kunt aanpakken.

Weekendtip: Ga naar het Skûtsjesilen!

Friesland en Skûtsjesilen zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar dat menig Fries vanaf dit weekend op zijn picknickkleedje op de IJsselmeerdijk zit om de strijd tussen de verschillende skûtsjes te aanschouwen.
Wil jij weten waar je moet zijn voor het skûtsjesilen dat van zaterdag 27 juli t/m vrijdag 9 augustus. wordt gehouden?
Op mijn blog vind je de wedstrijdkalender en zie je ook gelijk waar je het beste kunt zitten om de skûtsjes te zien zeilen. Je vindt daar trouwens nog meer leuke activiteiten waar ik  nooit naartoe ben geweest in al die jaren dat ik in Friesland woon.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial