en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 33

Lees(ie) zondag week 33

Had je geen tijd om mijn blogs te lezen? Dan is er niks aan de hand. Op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Ik zet niet alleen de artikelen van week 33 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Veel leeswerk dus.

Onder de loep: Social deal

Dit keer neem ik het #Socialdeal “onder de loep” . Ik ga uitzoeken hoe het werkt, bij welke activiteiten je de vouchers kunt gebruiken. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je echt voordeliger uit bent dan als je via Social deal een voucher koopt. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Social deal “de hort op wilt gaan”.

Waarom kiezen mensen voor een bed & breakfast?

Deze week kun je op Omroep Max weer wat herhalingen zien van bed and breakfast. Ik vind het reuze vermakelijk om te zien hoe (echt) paren elkaars B&B’s mogen beoordelen maar ook enorm kunnen zeuren over allerlei pietluttigheden. Dus als het even kan zit ik klaar om me te verkneugelen bij het zien van alle verschillende etablissementen en over de eigenaars kan ik boekdelen schrijven.

Ontdek een nieuwe woonplaats met deze 10 tips

Zoals je misschien wel weet ga ik binnenkort verhuizen. Wil jij over een tijdje ook verhuizen en weet je nog niet precies waar je wilt gaan wonen? Ik geef je 10 tips die je kunnen helpen in je zoektocht naar een nieuwe woonplaats.

Voor- en nadelen van kamperen in het naseizoen

Nog een paar weken en dan zijn de schoolvakanties weer voorbij en breekt het naseizoen aan. Zodra iedereen weer naar school en aan het werk is, heb je de camping vaak voor jou alleen, zijn de prijzen veel vriendelijker en zijn “zwarte” zaterdagen niet aan de orde. Maar er kleven ook nadelen aan een uitstelvakantie. Je vindt ze in de blogpost Voor- en nadelen van kamperen in het naseizoen.

Stedentrip met onbekende bestemming. Durf jij het aan?

Hij is er weer: de stedentrip met onbekende bestemming van Hema! En het leuke is, zodra deze verrassingstrip wordt aangeboden stijgen de bezoekersaantallen van Mam is de hort op. Want ik schrijf natuurlijk nog weleens over deze tripjes met onbekende bestemming. En ik ben daar soms best kritisch over.

Toch zijn het leuke reisjes, die wel wat duurder zijn dan een paar jaar geleden, maar nog steeds heel betaalbaar. Toch lijkt het mij best spannend zo’n verrassingstrip. Ik weet dan ook niet of ik er zelf snel voor zal kiezen.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial