en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 37

lees(ie) zondag week 37

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. In deze blogpost zet ik niet alleen de artikelen van week 37 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Genoeg leeswerk dus.

VVV-cadeaubon versus VVV-giftcard

Het einde nadert voor de papieren VVV-cadeaubon. De bon maakt na 42 jaar plaats voor een plastic exemplaar. Dat heeft VVV Nederland bekendgemaakt.
Het voordeel van de plastic cadeaukaart is dat deze zowel online als in de winkelstraat te besteden is. Ook kan de bezitter het bedrag dat op de cadeaukaart staat in delen uitgeven. Een grote verbetering verbetering lijkt mij. Maar zijn er nog meer veranderingen? Ik zoek het voor je uit.

Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit?

Ik hoef mijn mailbox maar open te doen of ik zie een hotelaanbieder voorbijkomen. De een nog voordeliger dan de andere. Maar omdat het aanbod nogal divers is en de bijkomende kosten nogal verschillen, is op het eerste gezicht niet duidelijk bij welke hotelaanbieder je het voordeligst uit bent.

Ik heb daarom 16 hotelaanbieders met elkaar vergeleken en laat je zien bij wie je het voordeligst kunt overnachten.

10 Redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Herken je dit? Een portemonnee vol met kassabonnen. Bonnetjes die je gedachteloos in je portemonnee stopt maar waar je eigenlijk niets mee doet. Behalve dan de bon die tevens een garantiebewijs is, die scan ik altijd in. Maar de rest. Weg ermee. Toch is het verstandig om na een aankoop een kassabon te accepteren. Waarom? Dat vertel ik je hier.

Bezoek gratis een monument tijdens Open Monumentendag

Dit weekend is het Open Monumentendag. En ieder jaar neem ik me voor om daa aan mee te doen. Dat ik in het tweede weekend van september eens rond ga kijken in een gebouw met cultuurhistorische of wetenschappelijke waarde, zoals een monument officieel heet. Want dat heb ik nog nooit gedaan. Dit jaar gaat daar dus verandering in komen.

Wandeling in de voetsporen van het Pauperparadijs

Ik kende het dorp Veenhuizen en ik wist van de voorstelling “Het Pauperparadijs. Maar daar bleef het bij. Totdat ik het boek Het Pauperparadijs las. Na het lezen van dat boek wilde ik naar dit bijzondere dorp met zijn wonderlijke geschiedenis. Ik zocht een wandelroute en maakte een wandeling in en door de omgeving van Veenhuizen: in de voetsporen van het Pauperparadijs.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial