en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 38

lees(ie)zondag week 38

Heb je zin in wat leeswerk? Op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. In deze blogpost zet ik niet alleen de artikelen van week 38 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

5 Handige dingen die je altijd mee moet nemen tijdens een Weekendje weg

Als ik een weekend weg ga, dan zijn er altijd spullen die ik steevast in mijn koffer stop. Zoals vlekkendoekjes en een fietstelefoonhouder die ook op een OV-fiets past. Maar er zijn meer handige dingen die ik altijd meeneem als ik “de hort op ga”.

5 Tips voor een voordelige wintersportvakantie

Het duurt nog wel even maar van mijn vakanties staat wintersport op nummer 1. Maar de wintersportvakantie is een behoorlijke kostenpost. Vandaar dat ik een aantal tips heb verzameld die je wintersportverblijf een stuk voordeliger kunnen maken. Ook in het hoogseizoen. Want door bijvoorbeeld gebruik te maken van vroegboek voordeel en een accommodatie te kiezen buiten het skigebied voorkom je dat de kosten “de pan uitrijzen”. Maar ik heb meer tips waarmee jij je voordeel kunt doen.

Betaalbare doe-tips voor in Den Haag

Dinsdag was het Prinsjesdag. Ik probeer dan altijd even op TV een gedeelte van de rijtoer mee te pakken. Want er is geen stad koninklijker dan Den Haag. En dat merk je. Als je door de stad wandelt en oog in oog staat met de vele statige bezienswaardigheden die deze Hofstad rijk is. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. En vaak helemaal gratis. In dit artikel krijg je een aantal betaalbare, maar ook gratis doe-tips voor een paar dagen Den Haag. 

Het nut van een goede reisverzekering

Is het jou ook weleens overkomen dat je tijdens je vakantie ziek werd of dat je iets brak? Mij wel. Vandaar dat wij altijd naast  de zorgverzekering ook een goede reisverzekering afsluiten.
Maar waar vind je een goede reisverzekering? En moet je dan een kortlopende of een doorlopende afsluiten? En hoe zit het met aanvullende dekkingen? Ik heb het voor je uitgezocht.

Wat kun je doen als je de Hema bungalowweken hebt gemist?

HEMA heeft vaak leuke acties. Zoals de HEMA bungalowweken. Maar wat als je deze aanbieding hebt gemist en wel voordelig een weekend of in de herfstvakantie een week je weg wilt? Dan kun je natuurlijk allerlei sites langslopen om wat korting te bemachtigen. Maar hoe lang ben je daar niet mee bezig. Je kunt veel beter gelijk een kijkje nemen op de website van ParkAanbiedingen. Daar vind je namelijk regelmatig scherpe aanbiedingen. In dit artikel lees je hoe het werkt.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial