en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 39

lees(ie)zondag week 39

Heb je zin in wat leeswerk? Op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Op zondag zet ik niet alleen de artikelen van week 39 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Over mij en mijn blog

Omdat er deze week nogal wat nieuwe volgers zijn bijgekomen vertel ik je wat meer over mij en mijn blog. Ik vind het namelijk heel leuk dat je mijn blog hebt gevonden. Wat wil je van mij weten? Hoe ik heet? Waar ik woon? Waar de naam “de hort op” vandaan komt? Waar ik over schrijf? In over mij en mijn blog zal het je allemaal vertellen.

De omafiets, een klassieker die niet alleen handig maar ook hip is

De omafiets, wie kent hem niet. Een klassieker die niet alleen handig maar ook hip is. En daarom niet uit het straatbeeld is weg te denken. Het vintage model is natuurlijk erg populair onder jongeren. Zelf rijd ik er ook graag op. Voor een vergeten boodschap of voor een ritje naar het centrum pak ik snel mijn omafiets uit de schuur.

Tank niet op maandag!

Wist je dat je nooit op maandag benzine moet tanken?  Op de eerste dag van de week krijg je nergens korting. Maar waar tank je het voordeligst als je onderweg bent? En hoe vind je een goedkope pomp?Je leest het allemaal in deze blogpost. 

10 To do’s voor een kort verblijf in Groningen

De komende tijd moet ik wekelijks naar Groningen. Door de allergische reactie op de steek van een hoornaar ga ik immunotherapie volgen. Dat betekent dat ik 10 weken achter elkaar naar Groningen moet. En om dan alleen een ziekenhuis te bezoeken. Nee. Ik plak er een activiteit aan vast die ik in een paar uur kan doen. Dus heb je tips van dingen die ik zeker moet doen in Groningen? Laat het me hieronder weten. Natuurlijk heb ik zelf al wat ideeën, maar ook via Instagram kreeg ik een aantal leuke suggesties die ik de komende tijd ga verwerken in een blogpost.

Het station van Groningen

Het station van Groningen is de eerste plek die ik in de spotlights ga zetten. Een  station is namelijk een plek waar je vaak gedachteloos of starend op je mobiel doorheen loopt op weg naar het centrum. Toch loont het de moeite om ook eens om je heen kijken als je haastig door de stationshal loopt. Zeker in het station van Groningen, dat zich een jaar lang het mooiste station van Nederland mag noemen.

Weekendtip: Hardlopen op de Eilanden

Iedere vrijdag vind je op Facebook een weekendtip.  Deze week is dat hardlopen op de waddeneilanden. Want vandaag is het zover: De halve marathon van Texel, die traditiegetrouw start vanaf de veerboot.
Wil je ook een keertje rennen op een van de Waddeneilanden? Tot en met dit weekend kun je je nog aanmelden voor de adventurerun op Ameland. Maar er zijn meer hardloopwedstrijden op de Eilanden. In Hardlopen op de waddeneilanden lees je er alles over.

Als je dan toch  gaat hardlopen op de eilanden? Knoop er dan ook een weekend aan vast. Op de website van  Roompot vakanties  vind je een groot aantal betaalbare vakantieparken. Ideaal voor een weekend op de Wadden of elders in het land.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial