en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 40

lees(ie)zondag 40

Heb je zin in wat leeswerk? Op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Op zondag zet ik niet alleen de artikelen van week 40 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Koken met kliekjes

Koken met kliekjes is hot. Vandaar dat ik een vriezer met restjes eten heb en met oude boterhammen weet ik wel raad. Daar bak ik wentelteefjes van. En dat is een goede zaak. Want we gooien nogal wat weg met z’n allen, en niet zo’n klein beetje ook.
Ik kan er over meepraten als ik naar mijn eigen huishouding kijk. Ik vergeet nog wel eens te kijken wat ik nog op voorraad heb, als ik boodschappen ga doen.
Maar gelukkig heb ik altijd een excuus, als ik weer eens een krop sla heb gekocht terwijl er nog een in de koelkast lag, dat deze sla dan maar naar de geiten gaat. En die varen daar wel bij.

Dinsdag heb ik de magische grens van 500 likes  op Facebook bereikt. Dit betekent dat er 500 mensen zijn die Mam is de hort op leuk vinden én ook volgen.
Ben jij nog geen volger maar wel nieuwsgierig naar mijn blog? Neem dan snel een kijkje  op mijn blog.

Zelfservice bij de OV-fietsverhuur

Als je een OV-fietsabonnement hebt kun je op (bijna) ieder station een OV-fiets huren. Zelfs op kleine stations vind je OV-fietsverhuur.

En dat is handig. Want als je een stad wilt verkennen of als je je niet blauw wilt betalen aan parkeren, dan is een OV-fiets een uitkomst. En het huren van zo’n fiets is reuze makkelijk. Ook als er niemand is om je hierbij te helpen.

Kunst in het ziekenhuis

Ik was net op tijd om een paar kunstwerken van de expositie ‘Het ding, de doener en de daad’, te zien. Want tot 6 oktober exposeren vijf eindexamenstudenten van Academie Minerva in het Universitair Medisch Centrum in Groningen, waar ik tegenwoordig wekelijks kom. En als je na je behandeling weer buiten staat, dan is het leuk om ook wat kunst in het ziekenhuis mee te pikken.

Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje?

Met de trein gaan is duur. Vandaar dat ik ervoor zorg dat ik altijd een voordelig treinkaartje heb. Maar hoe vind je een voordelig treinkaartje? Ik vertel het in deze blogpost.

Weekendtip: Maak je huis in 7 stappen verkoopklaar

Afgelopen zaterdag was de open huizen route en kon je huizen die te koop staan zonder afspraak bekijken. Staat jouw huis ook te koop en ben je benieuwd hoe je je huis toonbaar maakt voor als er potentiële gegadigden langskomen? Adem in, adem uit en maak je huis in 7 stappen huis verkoop klaar. 

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial